18 Окт 2011, 13:40
Напоследък е много популярно да се говори за токсините и другите подобни вредители, които се настаняват в тялото ни. предполагам на много от вас се случва, да се чувстват изморени и буквално "задръстени" след някое парти или просто като следствие от ежедневието. Дайте идеи за пречистване на организма, какво правите Вие, за да върнете бодрия вид и добро настроение.
18 Окт 2011, 15:23
Чел съм за чай Ройбос, който е с много природни съставки и е безвреден, но е леко лютичък, пари на устните и малко е неприятен, но който иска да се причисти....
18 Окт 2011, 16:50
чувала съм, че клизмите помагат....
18 Окт 2011, 17:24
клизмата едва ли е най-доброто решение в случая
18 Окт 2011, 21:09
qproin написа:клизмата едва ли е най-доброто решение в случая

...ами незнам...прочети тук все пак:
http://www.zemianazaem.com/archives/149
18 Окт 2011, 22:02
Ок, сгрешила съм за клизмата....
24 Окт 2011, 14:59
qproin написа:Ок, сгрешила съм за клизмата....
само думата не ми харесва, а какво остава за самото изпълнение. Някой правил ли е от вас това?!?
25 Окт 2011, 23:08
kriskiss2001 написа:qproin написа:Ок, сгрешила съм за клизмата....
само думата не ми харесва, а какво остава за самото изпълнение. Някой правил ли е от вас това?!?

Аз- задължителна процедура преди раждане...голяма веселба падна . И е страшно неприятно усещане, не бих я използвала да се пречиствам.
25 Окт 2011, 23:14
Турската баня е добър вариант за пречистване на организма от токсините. Въобще посещението на СПА центровете пречиства не само организма, но и съзнанието. Успокоява ума, намалява стреса. А масажа с мед буквално изсмуква вредностите.
26 Окт 2011, 08:59
valiart написа:Турската баня е добър вариант за пречистване на организма от токсините. Въобще посещението на СПА центровете пречиства не само организма, но и съзнанието. Успокоява ума, намалява стреса. А масажа с мед буквално изсмуква вредностите.
Като го прочетох и се отпуснах, бих добавил преди това хубава тренировка, а след спа процедурите един чай ройбос за допречистване и после си като нов.