Правила на форума
Добави отговор

Идеи за пречистване на организма.

18 Окт 2011, 13:40

Напоследък е много популярно да се говори за токсините и другите подобни вредители, които се настаняват в тялото ни. предполагам на много от вас се случва, да се чувстват изморени и буквално "задръстени" след някое парти или просто като следствие от ежедневието. Дайте идеи за пречистване на организма, какво правите Вие, за да върнете бодрия вид и добро настроение.

Re: Идеи за пречистване на организма.

18 Окт 2011, 15:23

Чел съм за чай Ройбос, който е с много природни съставки и е безвреден, но е леко лютичък, пари на устните и малко е неприятен, но който иска да се причисти....

18 Окт 2011, 16:50

чувала съм, че клизмите помагат....

18 Окт 2011, 17:24

клизмата едва ли е най-доброто решение в случая :)

18 Окт 2011, 21:09

qproin написа:клизмата едва ли е най-доброто решение в случая :)

...ами незнам...прочети тук все пак: http://www.zemianazaem.com/archives/149

18 Окт 2011, 22:02

Ок, сгрешила съм за клизмата....

24 Окт 2011, 14:59

qproin написа:Ок, сгрешила съм за клизмата....

само думата не ми харесва, а какво остава за самото изпълнение. Някой правил ли е от вас това?!? :?

25 Окт 2011, 23:08

kriskiss2001 написа:
qproin написа:Ок, сгрешила съм за клизмата....

само думата не ми харесва, а какво остава за самото изпълнение. Някой правил ли е от вас това?!? :?

Аз- задължителна процедура преди раждане...голяма веселба падна . И е страшно неприятно усещане, не бих я използвала да се пречиствам.

25 Окт 2011, 23:14

Турската баня е добър вариант за пречистване на организма от токсините. Въобще посещението на СПА центровете пречиства не само организма, но и съзнанието. Успокоява ума, намалява стреса. А масажа с мед буквално изсмуква вредностите.

26 Окт 2011, 08:59

valiart написа:Турската баня е добър вариант за пречистване на организма от токсините. Въобще посещението на СПА центровете пречиства не само организма, но и съзнанието. Успокоява ума, намалява стреса. А масажа с мед буквално изсмуква вредностите.

Като го прочетох и се отпуснах, бих добавил преди това хубава тренировка, а след спа процедурите един чай ройбос за допречистване и после си като нов.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4