02 Мар 2018, 14:45
Frac написа:Значиии, легна ли си с мокра коса, на другия ден започвам със сополи и неразположение. Затова вечер малко издухвам, че много време ми отнема и след това си лягам с шапка. Моя мъж много ми се смееше в началотоМного съм му била секси
След време свикна. Не че си решавам въпроса, но поне помага до някъде.
08 Мар 2018, 15:13
08 Мар 2018, 17:42
rabotnata pchela написа:Frac написа:Значиии, легна ли си с мокра коса, на другия ден започвам със сополи и неразположение. Затова вечер малко издухвам, че много време ми отнема и след това си лягам с шапка. Моя мъж много ми се смееше в началотоМного съм му била секси
08 Мар 2018, 17:57
09 Мар 2018, 10:21
Frac написа:rabotnata pchela написа:Frac написа:Значиии, легна ли си с мокра коса, на другия ден започвам със сополи и неразположение. Затова вечер малко издухвам, че много време ми отнема и след това си лягам с шапка. Моя мъж много ми се смееше в началотоМного съм му била секси
Шапката не задържа ли влагата, което е още по-опасно? Аз имам тънка коса, но съхне много бавно - не знам защо! Затова винаги я издухвам, или избягвам да я мия късно вечер, когато ще си лягам, на следващия ден имам главоболие.[/quote
Не знам дали задържа, но е топличко на главата. Ако легна без шапка, имам чувството, че ще ми замръзне главата. Може и да е внушение :) И да, на следващия ден не ми е ок - чувствам се с подута глава (странно описание, но точка ми се струва :) )
09 Мар 2018, 14:34
09 Мар 2018, 17:49
11 Мар 2018, 10:48
22 Мар 2018, 17:56
skyfly написа:С леко влажна мога да си легна, но с мокра - никога. Отделям си винаги 3-4 минути да я поизсуша поне малко, за да не е чисто мокра, че тогава се чувствам ужасно зле.
13 Дек 2018, 16:48