Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо не трябва да си лягаме с мокра коса?

02 Мар 2018, 14:45

Frac написа:Значиии, легна ли си с мокра коса, на другия ден започвам със сополи и неразположение. Затова вечер малко издухвам, че много време ми отнема и след това си лягам с шапка. Моя мъж много ми се смееше в началото :lol: Много съм му била секси :lol: След време свикна. Не че си решавам въпроса, но поне помага до някъде.

Шапката не задържа ли влагата, което е още по-опасно? Аз имам тънка коса, но съхне много бавно - не знам защо! Затова винаги я издухвам, или избягвам да я мия късно вечер, когато ще си лягам, на следващия ден имам главоболие.

08 Мар 2018, 15:13

ако легна с мокра коса на сутринта съм като разплетена дамаджана и на тва отгоре все едно изобщо не съм я мила!

08 Мар 2018, 17:42

rabotnata pchela написа:
Frac написа:Значиии, легна ли си с мокра коса, на другия ден започвам със сополи и неразположение. Затова вечер малко издухвам, че много време ми отнема и след това си лягам с шапка. Моя мъж много ми се смееше в началото :lol: Много съм му била секси :lol: След време свикна. Не че си решавам въпроса, но поне помага до някъде.

Шапката не задържа ли влагата, което е още по-опасно? Аз имам тънка коса, но съхне много бавно - не знам защо! Затова винаги я издухвам, или избягвам да я мия късно вечер, когато ще си лягам, на следващия ден имам главоболие.[/quote
Не знам дали задържа, но е топличко на главата. Ако легна без шапка, имам чувството, че ще ми замръзне главата. Може и да е внушение :) И да, на следващия ден не ми е ок - чувствам се с подута глава (странно описание, но точка ми се струва :) )

08 Мар 2018, 17:57

Може да се разболееш :razz:

09 Мар 2018, 10:21

Frac написа:
rabotnata pchela написа:

Шапката не задържа ли влагата, което е още по-опасно? Аз имам тънка коса, но съхне много бавно - не знам защо! Затова винаги я издухвам, или избягвам да я мия късно вечер, когато ще си лягам, на следващия ден имам главоболие.[/quote
Не знам дали задържа, но е топличко на главата. Ако легна без шапка, имам чувството, че ще ми замръзне главата. Може и да е внушение :) И да, на следващия ден не ми е ок - чувствам се с подута глава (странно описание, но точка ми се струва :) )

И аз не се чувствам добре, по-добре да се внимава, защото има голяма опасност, да не се разболеем, особено през зимните месеци, макар че лятото пък често се спи на течение.

09 Мар 2018, 14:34

Защото се изстива. Будила съм се със схванат врат или болно гърло след подобни решения. А веднъж дори си докарах пневмония. Но пак много зависи от сезона, дали става течение и т.н. За всеки случай не са бабини девитини.

09 Мар 2018, 17:49

Не че ми харесва да си лягам с мокра коса, дори твърдя, че не ми е хич приятно, но се случва. Просто шапката е моя вариант да се справя, особено, когато много ми се спи :)

11 Мар 2018, 10:48

С леко влажна мога да си легна, но с мокра - никога. Отделям си винаги 3-4 минути да я поизсуша поне малко, за да не е чисто мокра, че тогава се чувствам ужасно зле.

22 Мар 2018, 17:56

skyfly написа:С леко влажна мога да си легна, но с мокра - никога. Отделям си винаги 3-4 минути да я поизсуша поне малко, за да не е чисто мокра, че тогава се чувствам ужасно зле.

Правилно, имах предвид-влажна. Аз дори и лятото не лягам с мокра коса. Тя моята е доста гъста и отнема много време, докато изсъхне напълно. Е с влажна коса си позволявам, въпреки че не ме кефи.

13 Дек 2018, 16:48

За всеки причините са различни. Аз избягвам, защото сутрин не мога да се среша. А и, като се навлажни калъфката, цяла нощ ще спя на мокра калъфка. Особено зимата не е ок.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4