Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
28 Фев 2013, 11:14
Е, естествено след обяд прегрешавам понякога с вафличка или нещо подобно
05 Мар 2013, 09:33
Нито едно от изброените, нося си плод, и най-много да си купя едни солети,Пия здраво чай!
05 Мар 2013, 23:51
Аз похапвам сандвич, а понякога разнообразявам с храна от една близка закусвалня
20 Яну 2016, 12:17
На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.
20 Яну 2016, 12:54
Да, това със сигурност сближава екипа плюс, че е по-приятно да хапваш в компания. За съжаление при нас не е точно така, всеки взема нещо за хапване и пак ядем в група, но пред компютрите.
20 Яну 2016, 13:09
balsam написа:На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.
И какво сте яли?! На мен не ми харесва идеята, така е ангажиращо, някой може да иска да се нахрани за 1 лев, друг може да иска и да може да си позволи и 5 да даде за обяд, не е добре. Аи предполагам избора е бил много ограничен. Аз съм много доволна, че на работаат ми винаги е можело да си нося храна от вкъщи и да си хапвам нормално без притеснения. Много рядко си купувам нещо готово, или си вземам салати, сандвичи и подобни, но наистина е рядкост. С кутията си нося обяд и си хапвам нормално.
25 Яну 2016, 11:37
marsu написа:balsam написа:На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.
И какво сте яли?! На мен не ми харесва идеята, така е ангажиращо, някой може да иска да се нахрани за 1 лев, друг може да иска и да може да си позволи и 5 да даде за обяд, не е добре. Аи предполагам избора е бил много ограничен. Аз съм много доволна, че на работаат ми винаги е можело да си нося храна от вкъщи и да си хапвам нормално без притеснения. Много рядко си купувам нещо готово, или си вземам салати, сандвичи и подобни, но наистина е рядкост. С кутията си нося обяд и си хапвам нормално.
В тази ситуация най-гадното е някой тарикат да не дава пари, а да се присламчи към обяда. Ти от кумова срама ще го поканиш, че е неудобно да стои отстрани, ама като му стане навик и не разбере от намек после?
25 Яну 2016, 13:36
Е в работна обстановка аз не бих канил никой да ми яде от обяда. Как тъй ще го подканваш да се присъедини към яденето и то на работа, да си купи нещо сам.
25 Яну 2016, 16:04
Не зная, аз не смятам, че има много такива, но за офисите е много готино да можеш да си носиш храна, особено, когато не идват много клиенти!
25 Яну 2016, 17:10
asdddwww написа:Е в работна обстановка аз не бих канил никой да ми яде от обяда. Как тъй ще го подканваш да се присъедини към яденето и то на работа, да си купи нещо сам.
Да аз също хапвам на работа, но не предлагам на колегите си. :) Това, че си толкова любезен, а някой толкова нагъл хич не е хубаво.