balsam написа:На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.
marsu написа:balsam написа:На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.
И какво сте яли?! На мен не ми харесва идеята, така е ангажиращо, някой може да иска да се нахрани за 1 лев, друг може да иска и да може да си позволи и 5 да даде за обяд, не е добре. Аи предполагам избора е бил много ограничен. Аз съм много доволна, че на работаат ми винаги е можело да си нося храна от вкъщи и да си хапвам нормално без притеснения. Много рядко си купувам нещо готово, или си вземам салати, сандвичи и подобни, но наистина е рядкост. С кутията си нося обяд и си хапвам нормално.
asdddwww написа:Е в работна обстановка аз не бих канил никой да ми яде от обяда. Как тъй ще го подканваш да се присъедини към яденето и то на работа, да си купи нещо сам.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта