Какво хапвате по време на работа?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Как обядвам най-често?

Поръчвам си храна и хапвам в офиса
3
38%
Нося си сандвич от вкъщи и ям него
1
13%
Излизам навън с колеги и обядваме в заведение
2
25%
Хапвам баничка на крак пред офиса
0
Няма гласували
Пропускам обяда, тъй като съм пак на диета
2
25%

Общо гласове : 8

Re: Какво хапвате по време на работа?

Мнениеот electra_edd » 28 Фев 2013, 11:14

Е, естествено след обяд прегрешавам понякога с вафличка или нещо подобно
electra_edd

Мнениеот mimi177 » 05 Мар 2013, 09:33

Нито едно от изброените, нося си плод, и най-много да си купя едни солети,Пия здраво чай!
mimi177

Мнениеот Prolet8 » 05 Мар 2013, 23:51

Аз похапвам сандвич, а понякога разнообразявам с храна от една близка закусвалня :)
Prolet8

Мнениеот balsam » 20 Яну 2016, 12:17

На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.
balsam

Мнениеот dessiblond » 20 Яну 2016, 12:54

Да, това със сигурност сближава екипа плюс, че е по-приятно да хапваш в компания. За съжаление при нас не е точно така, всеки взема нещо за хапване и пак ядем в група, но пред компютрите.
dessiblond

Мнениеот kalinka-kuku » 20 Яну 2016, 13:09

balsam написа:На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.

И какво сте яли?! На мен не ми харесва идеята, така е ангажиращо, някой може да иска да се нахрани за 1 лев, друг може да иска и да може да си позволи и 5 да даде за обяд, не е добре. Аи предполагам избора е бил много ограничен. Аз съм много доволна, че на работаат ми винаги е можело да си нося храна от вкъщи и да си хапвам нормално без притеснения. Много рядко си купувам нещо готово, или си вземам салати, сандвичи и подобни, но наистина е рядкост. С кутията си нося обяд и си хапвам нормално.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот roksana » 25 Яну 2016, 11:37

marsu написа:
balsam написа:На предишното място, където работех, колегите си събирахме пари, купувахме ядене и пиене (да не помислите алкохол) и засядахме. Така е много по-приятно, отколкото да се чудиш къде да ходиш, с кого или да гладуваш.

И какво сте яли?! На мен не ми харесва идеята, така е ангажиращо, някой може да иска да се нахрани за 1 лев, друг може да иска и да може да си позволи и 5 да даде за обяд, не е добре. Аи предполагам избора е бил много ограничен. Аз съм много доволна, че на работаат ми винаги е можело да си нося храна от вкъщи и да си хапвам нормално без притеснения. Много рядко си купувам нещо готово, или си вземам салати, сандвичи и подобни, но наистина е рядкост. С кутията си нося обяд и си хапвам нормално.

В тази ситуация най-гадното е някой тарикат да не дава пари, а да се присламчи към обяда. Ти от кумова срама ще го поканиш, че е неудобно да стои отстрани, ама като му стане навик и не разбере от намек после?
roksana

Мнениеот asdddwww » 25 Яну 2016, 13:36

Е в работна обстановка аз не бих канил никой да ми яде от обяда. Как тъй ще го подканваш да се присъедини към яденето и то на работа, да си купи нещо сам.
Аватар
asdddwww

Мнениеот sofi_black » 25 Яну 2016, 16:04

Не зная, аз не смятам, че има много такива, но за офисите е много готино да можеш да си носиш храна, особено, когато не идват много клиенти!
sofi_black

Мнениеот Kaya » 25 Яну 2016, 17:10

asdddwww написа:Е в работна обстановка аз не бих канил никой да ми яде от обяда. Как тъй ще го подканваш да се присъедини към яденето и то на работа, да си купи нещо сам.

Да аз също хапвам на работа, но не предлагам на колегите си. :) Това, че си толкова любезен, а някой толкова нагъл хич не е хубаво.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети