01 Мар 2016, 11:07
Malina написа:zagrijena написа:На мен ми прави удоволствие да си наредя от вечерта кутията, да си сложа каквото душа ми иска и с кеф да си го изям на обяд. Единствено ме тормози, че трябва да е по- суха храна, която да не се разтече. Но вечер вкъщи си ям и по-течна.
Това не е задължително, често на старата ми работа си носех за обяд дори и супа, има толкова разнообразни кутии с много надеждни капаци, които предотвратяват разтичането, а в офиса винаги можеш да си сипеш в друга купа, ако се налага. Аз си нося и супа, и яхнии, както и сосове, а за тях използвам малки кутийки. Затова, както казаха, всичко е въпрос на желание. Понеже аз не се храня на работа, защото работя на смени - от 7 до 13 часа и от 13 до 18ч. не ми се налага да се храня на работа, защото хапвам преди и след работа.Но винаги правя нещо за приятеля ми - най-често си носи суха храна, това е така, било то сандвичи със салата, но днес например си взе яхния от леща с картофи. На работа имат микровълнова и си претопля обяд и се храни съвсем нормално и пълноценно, а и така се пестят много пари за разходи по хранене в офиса. Ако си направиш опит, можеш да си сметнеш всеки ден колко пари си дала за обяд и следващия месец да си носиш то вкъщи.
22 Мар 2016, 14:26
24 Мар 2016, 15:59
28 Мар 2016, 12:44
pravilno написа:Като си поръчаш от някой ресторант за обяд в офиса, в повечето случаи се чудиш какво точно ядеш. И всеки ден повечето манджи се повтарят.
01 Юни 2016, 16:03
02 Юни 2016, 09:49
09 Юни 2016, 14:50
lussy написа:Отскоро започнах да си нося домашно приготвена храна за обяд в офиса и вече виждам разликите. По-приятно е някак си да знаеш, че имаш какво да хапнеш, а не всеки път да се чудиш какво да избереш в магазина и то най-често без ентусиазъм.
14 Юни 2016, 11:55
20 Юни 2016, 12:31
Gold написа:И какво приготвяте от вкъщи?
20 Юни 2016, 12:42