Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
14 Юни 2016, 16:15
Такива сосове, кетчупи затова ги правят с много съставки, които да ги държат годни, защото не се ползват всеки ден. Не всеки ден готвиш барбекю или разните там завъртени китайски и какви ли не манджи.
15 Юни 2016, 10:48
black написа:Такива сосове, кетчупи затова ги правят с много съставки, които да ги държат годни, защото не се ползват всеки ден. Не всеки ден готвиш барбекю или разните там завъртени китайски и какви ли не манджи.
Това чак страшно звучи, да издържа години наред.

Това е ясен сигнал, че подобно нещо не бива да се ядат
23 Май 2018, 09:56
Ми аз си ги държа, докато ги изям, ако на нещо забележа, че му е изтекъл срока го хвърлям. Не могат всякакви сосове да се изяждат за отрицателно време, нали така?
23 Май 2018, 18:03
На сосовете -нищо им няма, но майонеза, пастет и подобни наистина хващат една коричка. Аз гледам винаги да ги слагам в торбичка и тогава в хладилника. И с тавите така правя - слагам торбичка или фолио.
25 Май 2018, 08:51
Горе долу, докато ги изядем ги държим в хладилника, като манджите са ни приоритет в изяждането.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.