Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот franky » 24 Юни 2016, 15:22

Нуждая се от съвет. Искам да променя начина си на обличане. На 25 години съм и имам момиченци на 2 годинки. Не са ми проблемни килограмите, успях да вляза в предишната си форма. Но според моите близки не се обличам като за възрастта си. винаги съм харесвала черния цвят и още като момиче го предпочитам и той преобладава в гордероба ми. Признавм, че и така много не се замислям и навличам каквото ми попадне, още повече, че с малката това е най-ефикасното. Но и аз самата забелязвам, че цялата облечена в черно не изглеждам добре, даже по-стара изглеждам. Моля ви, дайте ми съвети как да подбирам и съчетавам дрехите си, че да не изглеждам по-възрастна за годините си! Какво да избягвам и предпочитам като цветове, кройки, стилове, аксесоари?
franky
 
Мнения: 395
Регистриран на: 14 Фев 2014, 13:04

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот irka » 24 Юни 2016, 16:12

Аз също харесвам черния цвят, но за да не става прекалено натрапчиво и да не изглеждам като вдовица :lol: гледам винаги да съчетая черната дреха с цветен аксесоар или шал, сако. Така става и по-ефектно.
irka
 
Мнения: 467
Регистриран на: 19 Яну 2016, 11:03

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Юни 2016, 16:37

На тези години, след като и нямаш проблеми с килограмите, направо се чудя защо си се заровила в черните цветове! :mrgreen:
Избирай светли дрехи, има толкова готини ризи, клинове с черепчета, цветни. ;) Избора е огромен, не бързай да стигаш до сакото и до класическата пола. Използвай младините си и носи хубави цветни дрехи, които подчертават формите ти. :) Роклите сега също са много модерни, с цветя и какво ли не. :) също хубавите гащеризони. :) Избора е голям, след като нямаш защо да се притеснявша от килограмите. Почни с цветни блузи и избирай по-екстравагантни :)
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот viking » 24 Юни 2016, 16:50

Много лесно посягаме към черното, сивото, неутралните цветове. Хем така си мислим, че сме семпли или не изглеждаме толкова пълни, хем не се чудим по два часа как да ги съобразяваме с други дрехи и дали ще си паснат. Явно трябва да се измъкнеш от прекаленото удобство, което ти дават черните дрехи. Престраши се да пробваш по-светли дрехи и ще видиш как те отварят и как ставаш по-лъчезарна. Ако се чувстваш по-добре, почни първо да съчетаваш любимия си черен панталон или дънки с бяла риза или топ и с едно хубаво колие съм сигурна, че ще имаш страхотна визия. Пробвай различни варианти и ще откриеш какво точно ще ти пасне.
viking
 
Мнения: 243
Регистриран на: 27 Май 2014, 10:29

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот rose_92 » 25 Юни 2016, 13:31

Аз съм 1 година по-малка от теб и също в гардероба ми преобладават черните дрехи. Какво да направя - когато отида в магазина и има 5 цвята от дадена блуза примерно, черната изглежда най-стилно. :lol: Ето онзи ден харесах една жълта туника, но изобщо не ми стоеше добре и ме стягаше на бюста. За сметка на това имаше един черно-бял потник, който ми стоеше супер и пак взех черното, въпреки, че исках жълто, но...явно ми върви на черно. :lol:

Обичам този цвят, защото ми отива и за мен черните дрехи изглеждат най-елегантно. Или пък ги съчетавам често с бели, но те много се цапат (ако е панталон). Залагам предимно на черни панталони и сега лятото на цветни блузи, за да не съм изцяло в черно понеже майка ми все ми се кара... За блузите става, но още не съм намерила заместител на любимите ми черни панталони - имам 4-5, само 1 бял и 1-2 чифта дънки, които слагам от дъжд на вятър. Просто в черните панталони изглеждам най-добре. Аз не си харесвам много краката, защото са ми по-мускулести, което ги прави да изглеждат по-едри, а в черно стоят най-добре. Затова може би избягвам дънки и други цветове панталони - не се чувствам комфортно в тях, чувствам се дебела (особено ако са и по крака)...

Последните 2-3 години си накупих доста цветни потници, блузи, рокли, поли - само панталоните са ми проблем, а аз най-често съм с панталон, защото както казах не си харесвам краката понеже са по-мускулести, прасците ми са големи от много каране на колело :lol: освен това имам и стрии по краката...и затова залагам на панталони или дълги поли и рокли, никога къси (само на морето). :lol:
rose_92
 
Мнения: 420
Регистриран на: 05 Мар 2014, 17:09

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот ramimni » 27 Юни 2016, 09:13

Черният цвят наистина придава една елегантност и има много предимства :smile: . Много лесно се съчетава, и аз имам доста дрехи в черно. Не е нужно да го изхвърляме съвсем от гардероба си, просто да разнообразим цветовете. А и през лятото много привлича черното слънцето и става горещо :wink: . Не само определени цветове ни състарявам. Прекалено широките дрехи или неправилно подбраните за фигурата ни също могат да ни състаряват.
ramimni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 29 Яну 2014, 17:18

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Юни 2016, 16:50

Черните дрехи и на мен са ми слабост, но пък мноого добре може да се носят и цветни дрехи ;) поли, рокли, туники, ризи. :) Черните панталони, за които пише Rose_92 май са проблем за всички ни. :) Все гледаме да сме в черни и тъмни панталони, а може да използваш "дефекта" на дебелите си крака като ефет и да търсиш панталони на райе, с някакви нашивки, коит да са точно в областта на прасеца, тези неща веднага го правят да изглежда по-различно. :) А и що си криеш спортните крака! я ги удари всички в масата!> :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот zheleva212 » 05 Юли 2016, 15:46

Аз съм на години вече и притесненията ми са повече дали дадена дреха е подходяща за годините ми. Никога не съм обичала тъмните дрехи, и сега не ги предпочитам, макар че моите наборки повече в черно и кафяво се обличат :smile: . Гледам да обличам такива, които прикриват, малко наедрелия ми корем, полите да не са над коляното. Но определено човек не трябва да избягва неща от облеклото си, защото не са подходящи за възрастта му, а да ги подбира така, че да отиват на фигурата и излъчването му.
zheleva212
 
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Ное 2013, 16:51

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот pepimili » 20 Сеп 2016, 15:40

Не мисля че с нарастването на възрастта, цветовете в гардероба трябва да намаляват. Напротив не бягайте от стилът си - цветовете са част от него!
Вие се смеете, защото съм различен, а аз се смея, защото всички сте еднакви.
https://www.keranova.org/
Аватар
pepimili
 
Мнения: 44
Регистриран на: 01 Сеп 2016, 11:06

Re: Какви дрехи да избягвам, за да не изглеждам по-стара?

Мнениеот Lili_pili » 20 Сеп 2016, 15:42

На мен ми харесват хората, които се обличат според възрасттас и и в същото време н епрекаляват. :) не ми харесва, жени на 50 години, които носят дънки, младежки блузи. Мисля, че могат да изглеждат по-добре в изчистени дънки и блузи, отколкото такива с весели надписи. :) Разбирам, че е индивидуалност, но може би малко съобразяване няма да е лошо. :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili
 
Мнения: 923
Регистриран на: 09 Яну 2015, 09:56

Следваща

Назад към Мода и красота

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта