Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
07 Юли 2016, 14:44
Anka написа:Гледах една идея да се замрази сок от алое във форми от лед, после с "ледчето" да се маже кожата. :) Тази година мисля да пробвам за след слънце. :)
Няма ли да лепнеш после така? Сокът от алое не лепне ли?
07 Юли 2016, 14:50
Anka написа:Гледах една идея да се замрази сок от алое във форми от лед, после с "ледчето" да се маже кожата. :) Тази година мисля да пробвам за след слънце. :)
Това ми харесва, наистина ще е голямо охлаждане и истински кеф, особено ако кожата не е "изгарящо" болезнена и гореща. :)
08 Юли 2016, 11:04
Мисля, че точно децата имат най-голяма нужда от лосиони за след слънце. Тях не можеш да ги вържеш да стоят под чадъра - играят си на пясъка или постоянно са във водата. Съдя по себе си

като бях по-малка. Колкото и да ги мажеш със слънцезащитни лосиони, повече се излагат на слънцето и майка ми винаги като се приберем от плажа ме е мазала с такива продукти, които ми помагат с паренето и зачервяванията.
08 Юли 2016, 14:09
То и под чадъра може да не се пазиш толкова много. Изобщо е много полезно да се ползват подобен тип мазила, полезно е за самата кожа.
08 Юли 2016, 15:30
По-важно е да ползваме и слънцезащита, а не да се мажем с някакви кремчета от типа на Олио за почерняване и после да се чудим, защо сме на тоя хал..
11 Юли 2016, 09:55
Бе хубаво си е човек да хване тенче на море, ама да не изгаря преди това и добро подхранване на кожата след това..
На лицето обаче силно мазане и много защита. Не само на плажа, а цяло лято, където и да се намираш. Че там излагането само проблеми докарва и лесно състарява... (казвам го като препатила)
11 Юли 2016, 10:03
Нямам навика да се мажа по лицето със слънцезащитен. Само като съм на плаж тогава го ползвам, иначе не. Явно трябва да си го набия в главата и да започна да се мажа. Но за чадъра е заблуда, че предпазва, пак си преминават лъчите.
13 Юли 2016, 16:21
Аз се мажа преди всяко излизане с Бочко, съвсем обикновено кремче, но съм доволна. Кожата на лицето ми не изгаря и наистина е подхранена и жизнена, не се лющи и не се дехидратира.
13 Юли 2016, 16:52
Mon_ton написа:Аз се мажа преди всяко излизане с Бочко, съвсем обикновено кремче, но съм доволна. Кожата на лицето ми не изгаря и наистина е подхранена и жизнена, не се лющи и не се дехидратира.
Защитният крем на Бочко наистина е добър, изобщо всичките им продукти са хубави. Ползвам ги повече, отколкото племенника ми

.
15 Юли 2016, 14:29
Mon_ton написа:Аз се мажа преди всяко излизане с Бочко, съвсем обикновено кремче, но съм доволна. Кожата на лицето ми не изгаря и наистина е подхранена и жизнена, не се лющи и не се дехидратира.
Ако го смениш с някой покачествен ще си по-доволна със сигурност, а и за лицето може да си вземеш някой скъп, той и без друго ще е доста пестелив