Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо да ползвам мляко за след слънце?

15 Юли 2016, 14:38

Аз много държа на грижата за тялото и кожата си и задължително ползвам козметика за плажа, после за след слънце. С тези вредни неща, които ни заобикалят, включително и слънцето, човек трябва да взима мерки.

18 Юли 2016, 10:18

То слънцето в последните години стана доста коварно лятно време, отдавна не само на плажа на трябва да взимаме мерки.

18 Юли 2016, 11:53

Всички сме чували, че слънцето е вредно и трябва да ползваме защитни млека, кремове, лосиони и така нататък. Но колко го правим? Аз не се мажа с нищо и не забелязвам някакви проблеми да имам от това. Какво може да стане?

18 Юли 2016, 13:01

pavleta написа:Всички сме чували, че слънцето е вредно и трябва да ползваме защитни млека, кремове, лосиони и така нататък. Но колко го правим? Аз не се мажа с нищо и не забелязвам някакви проблеми да имам от това. Какво може да стане?
Изсушава се кожата, старее по-бързо, появяват се петна, бръчки и т.н. :) Ако не го виждаш сега, може да го видиш след някоя друга година.

19 Юли 2016, 12:25

Докато е млад човек не вижда промените и щетите, които му нанася слънцето. Но ако не се пази после изведнъж става "повяхването" .

19 Юли 2016, 13:32

Който не се пази от слънцето, като остарее кожата му ще стане като на нашите баби, които лицата им бяха като набраздени. Жените по цял ден из градини, ниви и това беше резултата. Ние сега повече се крием по офиси, вкъщи, но пак си ни пече слънцето.

21 Юли 2016, 14:39

При това едно време слънцето е било по-щадящо отколкото е сега.

21 Юли 2016, 15:35

Съгласна съм, че на времето времето и слънцето беше друго, сега е много силно. А и съгласете се, че те са се пазили повече от нас с шапки и подходящи дрехи, ние сега ходим полуголи, отгоре на всичкото, точно защото си мислим, че все ще ни е хладно не се пазим от слънцето, а излизаме без шапки, уж за малко.

21 Юли 2016, 16:02

И перди и след слънце е добре да се ползза, защото имаме възможността да се предпазваме. :) А не е необходимо да мислим как е било преди и каква е била тяхната кожа, защото всичко се променя според околната среда и начина на живот. Нашите кожи и изобщо организма ни не е издръжлив, като този на нашите баби. :) Всичко това е нормално.
За след слънце аз винаги се мажа, защото се чувствам по-добре и паренето по кожата изчезва. :)

25 Юли 2016, 12:11

Лятото и индиректно ни лови слънцето, не само след плаж. Така че не е излишно дори ежедневно ляотото, да си се ползва "за след слънце" по частите, които са били открити.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8