Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
24 Авг 2016, 12:37
Да, вече има доста дечица с предпазни бодита
30 Сеп 2016, 11:34
renetka написа:Да, вече има доста дечица с предпазни бодита

Има последната мода, UV Бански, каквото и да е това.
30 Сеп 2016, 13:47
Rali_hr написа:renetka написа:Да, вече има доста дечица с предпазни бодита

Има последната мода, UV Бански, каквото и да е това.

И как предпазва като не покрива цялото тяло, а определени участъци?
30 Сеп 2016, 14:52
https://www.google.bg/search?q=uv+bansk ... EQ_AUIBigB Ето ги, съвсем покрити бански и покрити тела.

Не знам кое му е УВ след като може да се използва и тениска.
03 Окт 2016, 10:30
УВ лъчите могат да преминават през нормалните фланелки, а бебешката кожа е достатъчно чувствителна, за да ги усети. Така че, не са излишни тези костюмчета за бебоците по плажа.
03 Окт 2016, 14:27
С тези костюмчета трябва да му мажеш ръцете и краката. Сега като не се печем и не се излагаме толкова на слънце, което е и по-оскъдно вече, няма защо да се мажем с крем за след слънце

. Сега само слънцезащитен, той и зимата си трябва.
06 Окт 2016, 11:45
renetka написа:УВ лъчите могат да преминават през нормалните фланелки, а бебешката кожа е достатъчно чувствителна, за да ги усети. Така че, не са излишни тези костюмчета за бебоците по плажа.
не знам, честно да ти кажа, все пак когато си с блузки, то се предпазва, колкото и да е пази кожата, за мен носенето на подобен бански е излишно име.. по-точно. не че има лошо в носенето набански от въпросната материя. :)
23 Май 2017, 11:49
Успокоява кожата когато е за след слънце и действа възстановяващо, дори да няма изгаряне, или така да си мислим, може всъщност да има проблем, който ние не подозираме, че съществува и малко по малко да се получи изгаряне, което е можело да бъде предотвратено. Аз миналата година за първи път използвах такъв крем за аслед слънце и останах много доволна.
08 Юни 2017, 13:53
Успокоява кожата, а и хората като са го измислили, надали е било за лошо. Определено след ползването на мляко а след слънце се чувствам с по-спокойна кожа. Вече е по избро дали ще се използва, онова опъване обаче след плаж, го няма.
18 Юли 2017, 13:34
Не знам защо, но знам как ми действа. Използвам мляко за след слънце на Биодерма и съм изключително доволна. Успокоява кожата и сякаш я възстановява за следващото излагане на слънце. Без него, винаги след плаж кожата ми опъваше и се чувствах зле, сякаш и изгаряше повече. Затова вече не пропускам ползването на афтър-сън.