Правила на форума
Добави отговор

Re: За и против манипулирането на противоположния пол

05 Мар 2015, 12:39

rabotnata pchela написа:А, не аз не си падам по такива истории, да си призная честно, всеки трябва да е съгласен с човека до него и да не го манипулира и да се прави едва ли не на важен. :)

И на мен не ми харесва хич идеята да се манипулират хората и като се почне едно сърдене и мрънкане и това е с цел изнудване..

05 Мар 2015, 13:08

Много често жените манипулират половинките си, като почнат да се тръшкат и да реват, и да се сърдят само и само да стане на тяхното, а мъжете им биват притиснати в това положение.

27 Яну 2017, 16:26

Дори и тези, които казват, че не обичат тази дума и такива работи, съм сигурна, че са го правили понякога. Може и да не е със зла умисъл, но за да получат нещо от половинката си, са правили или казвали нещо в замяна, нямам предвид само материални неща.

27 Яну 2017, 16:29

Нали жената трябва да е загадъчна, да е глезла! Това си е манипулация, може да не е целенасочена, аи това ни е заложено от природата, по един или друг начин да знаем как да си поискаме каквото искаме от партньора.

31 Яну 2017, 13:16

На мен лично много ми е неприятно, а понякога и смешно, като почнат да ме обработват с вкусни манджи, усмивки и умилквания, да не изпадам в други подробности :mrgreen: . Винаги си личи, когато се прави с цел и когато е от сърце, без да искаш нещо.

12 Юни 2018, 11:49

valiopaf написа:На мен лично много ми е неприятно, а понякога и смешно, като почнат да ме обработват с вкусни манджи, усмивки и умилквания, да не изпадам в други подробности :mrgreen: . Винаги си личи, когато се прави с цел и когато е от сърце, без да искаш нещо.

То в повечето случаи се знае кое за какво е, като се почне едно умилкване е ясно по каква работа е.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4