Правила на форума
Добави отговор

За и против манипулирането на противоположния пол

20 Окт 2011, 08:57

Какво мислите за манипулирането , макар и слабо на противоположния пол с някаква цел ;)

Re: За и против манипулирането на противоположния пол

20 Окт 2011, 22:17

kriskiss2001 написа:Какво мислите за манипулирането , макар и слабо на противоположния пол с някаква цел ;)

Какво разбирате под "манипулация"?Обикновени тази дума е с негативен знак. Манипулация е и когато майката казва на детето си "Хайде, хапни една лъжичка за мама, една за тате...."Но това е манипулация от обич.

21 Окт 2011, 00:50

аз съм против манипулирането като цяло,дори и идеята да е добра....

21 Окт 2011, 09:06

Ако говорим за приятелство или любов, думата "манипулация" е напълно излишна. Не можеш да манипулираш човек, на когото държиш или когото обичаш. Все пак нека не забравяме, че това се прави с цел постигане на лична изгода.

21 Окт 2011, 09:49

kriskiss2001 написа:Какво мислите за манипулирането , макар и слабо на противоположния пол с някаква цел ;)

Ох не разбирам въпроса? Манипулация във връзка ли? Манипулация в приятелство? Конкретизирай!!!

21 Окт 2011, 12:33

Манипулация, за да получиш нещо, било чрез секс, чрез услуга, чрез нещо друго....

21 Окт 2011, 13:22

Що за глупава тема какво значи за и против,на всеки му се налага манипулация била тя добронамерена или не.Важно е и човека отсреща дали е податлив на манипулация и т.н.Празни приказки по тая тема може да си дрънкаме колкото си искаме. :D :D :D :D :D

21 Окт 2011, 21:09

Манипулиране - против съм. Но май често има търсене на интереси...

25 Окт 2011, 08:42

valiart написа:Манипулиране - против съм. Но май често има търсене на интереси...

Да винаги има търсене на интереси. В смисъл лекото манипулиране, а не изнудване ;-)

28 Окт 2011, 15:05

Интересно ми е някой да сподели конкретно как извършва процеса на "Манипулация" към противоположния пол. С удоволствие бих прочела точно как се случва този, така да го наречем "акт". :?: :!: :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4