Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
26 Сеп 2016, 13:19
svetlozara написа:Много ще е трудно, ако се използват само някакви натурални съставки, т.е. да не се използва соев сос, доматен и подобни готови сосове. Иначе с доматен сос, горчица, соев сос, това онова, би станало много вкусно :)
Определено! Сега трябва аи горчицата и соевия сос да си направят. ;) Освен да се натърка с някакви подправки, да се намаже с доматен сос и домати и да се запече не виждам как може да се овкуси натюр.
26 Сеп 2016, 14:26
Бих си сложила достатъчно чесън и зехтин и бих опекла месото само така, и гарантирано ще има страхотен вкус! Сега се замислих, че може би, ако се направи месото с песто, също ще стане достатъчно добре. :)
26 Сеп 2016, 15:05
Като казахте песто, може ли да се прави от друго освен от маслини? Добавки като горчица, соев сос и т.н също са направени от растения и допълват вкусовете на основните съставки. Много обичам да си правя мои комбинации и да забърквам разни сосове.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.