25 Юли 2016, 14:22
25 Юли 2016, 14:31
25 Юли 2016, 14:45
S_Milenska написа:Интересно предизвикателство, а може ли да използвате готови неща, като кетчуп примерно?
25 Юли 2016, 14:54
25 Юли 2016, 16:00
25 Юли 2016, 16:53
25 Юли 2016, 16:57
dejavu написа:Вие само към свинското ли сте се ориентирали? Ще ви предложа един сос, който е подходящ и за риба, и за пилешко, ако решите да си починете от свинските мръвки и хвърлите на скарата нещо по-лекичко. Настъргано сирене, кисело мляко, лимонов сок, соев сос, 1/4 ч нарязани ябълки, 1/4 ч нарязани моркови, 2 с.л. нарязана ситно целина, 2 с.л. смлени орехи. Малко е нетрадиционен, но придава приятен вкус в устата заедно с печеното на скара месо.
26 Юли 2016, 09:35
iwoni написа:Ако ви хареса, аз правя един само от домати като основна съставка. Задушавам 1-2 глави червен лук и чесън. После обелвам доматите, изчиствам ги от семето, нарязвам ги и ги прибавям при лука. Добавям 2 с.л. мед, 2 с.л. соев сос, 2 с.л. олио, 1 с.л. оцет. Ври около половин час и после може да се пасира за по-гладка текстура. С пържоли на скара върви идеално.
26 Юли 2016, 10:59
24 Авг 2016, 12:16