Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
26 Юли 2016, 15:23
Кауда, лимон ти трябва. :) Това е нещото, което направо ги унищожава мазнините. Всеки ден по 2-3 лимона трябва да си "погълнала". Аз си ги правя на сок и така с вода и по цял ден това пия, в комбинация с изцеден сок от джинджифил. :)
26 Юли 2016, 16:20
Аз също пия вода с лимон и кърмя, не съм видялад а има проблеми с малката, разбира се в началото пих малки количества и постепенно увеличих. Както и гледах за пъпки и неразположения по детето!
27 Юли 2016, 10:15
Попаднах на една рецепта на напитка за бавен метаболизъм и за регулиране на кръвното. Една ябълка се пасира и се залива с 500 мл вода. Добавя се 1 ч.л. канела. Пие се 30 минути преди ядене от сока. Аз съм решила да го пробвам, всеки знае за полезността на ябълките и канелата, а и ми звучи доста примамливо вкусно

.
16 Авг 2016, 12:19
analizatorka написа:Попаднах на една рецепта на напитка за бавен метаболизъм и за регулиране на кръвното. Една ябълка се пасира и се залива с 500 мл вода. Добавя се 1 ч.л. канела. Пие се 30 минути преди ядене от сока. Аз съм решила да го пробвам, всеки знае за полезността на ябълките и канелата, а и ми звучи доста примамливо вкусно

.
как се пасира сурова ябълка, може би се настъргва? И колко от сока се изписа на веднъж?
17 Авг 2016, 16:06
А да си го казваме направо. Ходенето до тоалетната фактор ли е за метаболизма или няма нищо общо> Аз имам, явно, адски лениви черва. Направо са заспали. Как да ги рефрешна?!
18 Авг 2016, 10:31
Pipilota написа:analizatorka написа:Попаднах на една рецепта на напитка за бавен метаболизъм и за регулиране на кръвното. Една ябълка се пасира и се залива с 500 мл вода. Добавя се 1 ч.л. канела. Пие се 30 минути преди ядене от сока. Аз съм решила да го пробвам, всеки знае за полезността на ябълките и канелата, а и ми звучи доста примамливо вкусно

.
как се пасира сурова ябълка, може би се настъргва? И колко от сока се изписа на веднъж?

Не, пасира се. Нарязва се на дребни парчета и се пасира, става. Пие се по една чаена чаша преди ядене, поне така пишеше. Ако се пие преди всяко ядене, значи 3 чаши трябва да излязат от тази смес. Пробвах го и не е лошо на вкус. Сутрин на гладно особено добре действа, тоалетната не е вече такъв проблем

. Поне при мен.
22 Авг 2016, 15:54
Звучи интересно а и не толкова гадно. Мисля, че ако се настърже ябълката и после пасира ще е още по-лесно :)