Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
25 Юли 2016, 15:07
Напоследък усещам, че в сравнение с преди доста се е променило тялото ми. До скоро отслабвах много по-бързо и много по-лесно, а сега намирам мазнини на места, където не е имало.

И аз като всички, реших да го отдам на бавния метаболизъм. :)
Знам, че различни напитки с плодове могат да помогнат да се свалят килорами, да се раздвижи метаболизма. Има неща, обае, които също не са ми ясни..

Какви точно са симптомите, че вече нямаш проблеми с метаболизма, че се е ускорил? И сега за какви други проблеми мога да се оглеждам по отношение на бавния ми метаболизъм?
25 Юли 2016, 15:42
Вода с лимон! :) Това е рецептата за идеалната напитка за метаболизма, топи си килограмите неусетно и засилва метаболизма. Приятел срещнах оня ден, пие по 1 литър вода с 3-4 лимона всяка сутрин и е свалил доста килограми!
25 Юли 2016, 15:51
Проблемът при метаболизма май е поемането на определено количество калории и начинът им на изразходване. Ако поемаш повече, отколкото изразходваш, трупаш килограми. така може да се ориентира човек. Няма как да ядеш калориини бомби и да няма нулево движение и да очакваш, че ще изглеждаш супер.
25 Юли 2016, 16:28
Метаболизмът много се влияе и от движението, ако нямаш достатъчно, застоелия живот автоматично забавя метаболизма.
25 Юли 2016, 16:43
Пробвай с различните плодови води, Локумът много добре те е насочил. Лимонът се слави като супер подходящо средство за сваляне на излишни килограми, за забързване на забавен (хахах) метаболизъм. Също така можеш да пробваш и с джинджифил, и той е убиец на мазнини! :)
25 Юли 2016, 17:05
Зеленият чай мисля, че също спомага за подобно нещо. Като му сложите и пресни листа мента и заспива

!
26 Юли 2016, 09:33
Аз също пия и зелен чай и вода с много лимони, мента, джинджифил и подобни неща, като цяло всичко, което си чувала, че гори мазнини може да ти е от полза. :)
26 Юли 2016, 10:47
Явно и аз трябва да пробвам нещо подобно, но не знам какво отношение може да има към кърменето
26 Юли 2016, 11:34
Kaya написа:Явно и аз трябва да пробвам нещо подобно, но не знам какво отношение може да има към кърменето

Ако тръгнеш да спазваш диети, няма ли опасност да ти спре кърмата? А само с подобни напитки може би няма да има проблем. Само не знам джинджифила как се вписва в картината с кърмата, май не е много препоръчителен в тази ситуация.
26 Юли 2016, 13:47
Зависи каква е диетата. :) аз съм била на диета, докато кърмя не съм имала никакви ефекти върху тялото си. :)