Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Мар 2017, 17:00
Може би ще отида да живея на някоя спокойно екзотично място, разбира се говорим за много пари, ако са толкова, че ще ми стигнат за една панелка
23 Мар 2017, 21:28
Кредитите и заемите ще са първото нещо, най-накрая да отъткам обувките в моя си дом това е ясно, от там нататък може и аз да ида на някоя екзотична ваканция че и да не се върна, ако намеря някой хаваец да играем хула хула ли какво беше там. Хаха
24 Мар 2017, 11:09
Не съм мислила, но разбира се и аз ще изплатя кредита за дома ни и ще помогна на роднини. ще отида на хубава екскурзия и ще отделя пари за образованието на децата, за старини,ако останат.
27 Мар 2017, 15:47
Директно с първия самолет към Хавай, ако случайно ударя 12 милиона.
08 Юни 2017, 10:33
gabinka_80 написа:Директно с първия самолет към Хавай, ако случайно ударя 12 милиона.

Ще ме вземеш ли и мене? И аз бих дошла с теб, пък и с тея 12 милиона, няма да ти натежа, ще ме вземеш за иконом на имението ти.
29 Юни 2017, 11:14
Да, като се замисля, на първо място бих си купила едно самолетно билетче за хавай! :)
05 Юли 2017, 20:40
Инвестиции, ремонти, имоти, техника, кола. Ама първото е купон, после няколко последователни екскурзии без да се прибера тук и после вече като ми мине еуфорията ще го мисля. :D
06 Юли 2017, 09:14
denislavahristova написа:Инвестиции, ремонти, имоти, техника, кола. Ама първото е купон, после няколко последователни екскурзии без да се прибера тук и после вече като ми мине еуфорията ще го мисля. :D
Да и аз си го представям по същия начин. Най-напред всъщност ще си купя жилище да знам, че си имам, ще започна да го ремонтирам и накрая ще си взема да си направя една невероятно голяма екскурзия, да видя целия свят ;)
06 Юли 2017, 11:10
Много неща могат да се направят, бих си разширила градинката, бих си ремонтирала къщата, бих взела по едно апартаментче на децата да си имат като пораснат, ако искат да живеят в града, бих пътувала, бих помогнала на болни дечица, бих прекарала авреме на места, на които не съм мечтала, че ще отида. Има какво да се направи..но пари няма.
06 Юли 2017, 17:30
Ще променя много неща в себе си, които не харесвам, ще си купя къща на морето и ще започна бизнес!