Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
07 Фев 2017, 16:04
За почивка мисля, че около 4 дена истинска почивка стигат, вече за пътуване и преживяване,м колкото повече, толкова по-добре. За ремонт (стандартната българска ваканция) -около 2 седмици.
08 Фев 2017, 12:10
Monika_Spasova написа:За почивка мисля, че около 4 дена истинска почивка стигат, вече за пътуване и преживяване,м колкото повече, толкова по-добре. За ремонт (стандартната българска ваканция) -около 2 седмици.

Какъв е този ремонт за 2 седмици, това посмъртно не може да стане у нас. Две седмици излизаме отпуска заради него, но не можем да приключим за толкова и или викаме майстори да довършват, или вечер и събота и неделя се претрепваме от работа.
08 Фев 2017, 18:15
Повече ще разберем по-нататък през годината.

Малко се поизгуби смисъл това нещо, след като приеха ако празничния ден е в събота или неделя, да се почива и понеделник. Още по Великден ще го изпитаме на гърба си

.
05 Сеп 2018, 11:15
Аз гледам да си взема 2-3 седмици наведнъж, така наистина успявам да презаредя, иначе ми се накъсва отпуската и реално не мога да релаксирам и да презаредя. Тази година ми се налага все да излизам за кратко, но често и в действителност не се чувствам починала.
26 Сеп 2018, 12:53
Зависи как прекарам отпуската си, ако стоя и само лежа вкъщи, не ми стига и месец, дните ми минават неусетно и ми е скучно, не си почивам, Ако обаче, почивката ми премионе в разходки и екскурзии и 3-4 дни са ми достатъчни да заредя.
26 Сеп 2018, 20:34
И аз съм за активнат апочивка, много по-добре се чувствам от нея.
27 Сеп 2018, 10:12
Преди като бях мнлад работех друга работа и имах доста дни отпуска, които прекарвах много интензивно в пътувания, срещи с приятели, на море, на планина... На финала се чувствах много зареден с положителни емоции, но не и добре отпочинал. Сега работя в друга сфера с много по-малко дни отпуск и си вземам само по 1 седмица и я прекарвам със семейството си. Дали от възрастта не зная, но вече не ми се искат тия пътувания и срещи с много хора, и сега си почивам много по-добре. Но честно да си кажа иска ми се поне 2 седмици да мога да изляза, за да се порадвам на децата си.
27 Сеп 2018, 11:09
Обичам да съм активна, последните 3 дни почивни, които си бяха заради националния празник за мен си бяха много хубави, имах доста излизания и срещи, бях със семейството си и съм доволна, заредих се . И аз със стоенето у дома не се чувствам като в почивка, мързелувам - да, наспивам се - да, но не правя ли нещо, все едно се опитвам вода да нося с цедка, правя опит, ама не се получава.
02 Окт 2018, 11:09
На мен ми трябват 2 дни за да "заредя батериите". Пълноценната почивка трябва да включва поне 10 часов сън и хубави емоции през деня
02 Окт 2018, 12:59
new_girl написа:На мен ми трябват 2 дни за да "заредя батериите". Пълноценната почивка трябва да включва поне 10 часов сън и хубави емоции през деня

МНого си бърза, за мен поне 3 дни, ако е между работните седмици, а за отпуск предпочитам да имам поне седмица. :) Иначе 2 дни ги прекарвам единия в пране и чистене, другия, ако имам някой ангажимент, който съм отложила и за почивка време не остава.