08 Сеп 2016, 10:47
Май винаги са здравословни. Само да не стане като в един виц - разделят се мъж и жена на гарата, тя отива при майка си, той - в командировка. Тъжни, едва се сдържат да не заплачат. И на другия ден се видели на плажа на Слънчев бряг

.
08 Сеп 2016, 19:19
Подобни почивки са повече от задължителни. Хубаво е понякога да оставате далеч един от друг, така че след това да се радвате още повече един на друг.
09 Сеп 2016, 09:21
Аз не ги толерирам много тези кратки раздели. Много съм мнителна и не се доверявам лесно. Знам, че не трябва да е така, но още не съм успяла да го преодолея. Чувствам се много несигурна и неспокойна, когато приятелят ми е заминал нанякъде.
10 Мар 2017, 11:00
В началото е трудно, да но с времето се свиква и не е толкова страшно, а и ги няма мислите как той видиш ли задължително изневерява или нещо подобно.

Когато си имате и доверие пък, притесненията са още по неоснователни.
28 Юни 2017, 10:53
От време на време не пречи, а и като си с някой от дълго време си имате доверие и няма основание за притеснения.
28 Юни 2017, 11:30
Малко да си отдъхне човек, що да не. :) Пъкй и какво толкова, да се направи едно море без половинката? моя мъж все отказва и тази година съм решила да вземам детето и да ходим сами на море, мисля, че ще си изкараме повече от добре двамата. Аз му угаждам много и сме доста хахави, заендо ще си изкараем добре, таткото само ни поставя граници -това не може онова не може...
28 Юни 2017, 12:23
Звучи готино, може и да си изкарате хубаво.
04 Юли 2017, 15:13
rabotnata pchela написа:Малко да си отдъхне човек, що да не. :) Пъкй и какво толкова, да се направи едно море без половинката? моя мъж все отказва и тази година съм решила да вземам детето и да ходим сами на море, мисля, че ще си изкараме повече от добре двамата. Аз му угаждам много и сме доста хахави, заендо ще си изкараем добре, таткото само ни поставя граници -това не може онова не може...
Пчела и аз ще взема моите и да ходим заедно. Направо ми е дошло до гуша. Мъжът ми хич не е авантюрист.
05 Юли 2017, 08:48
Разделите за почивка на мен ми се струват най- неприемливи. Все пак когато сте семейство е редно да се правят компромиси. Сама жена с децата да замине на море е ужасно, когато мъжът й също може да се присъедини. Нека се научим да правим необходимите и правилните компромиси, когато има нужда. Раздели за командировки или по друга работа са смислени. Аз не бих се съгласила да почивам сама с децата, докато мъжът ми е у дома на "спокойствие" без нашето присъствие.
14 Юли 2017, 11:10
Е, за една лятна почивка, защо да са нездравословни. За да има някой съмнения, трябва да се притеснява в здравината на собствената си връзка. Например, ако някой е в командировка за седмица или две, това означава ли, че трябва да се създава драма?