klara написа:Първото ми дете е кръстено, второто още не сме го кръстили, помотаваме се засега. Спомням си, че си избрахме манастир, кой ще е кръстник, като имаше значение пола на детето. В църквата обясняват какво е нужно. Като отидеш да си запазиш дата и час, ще ти кажат какво да носиш - какви дрехи и за кого, питки, свещи. Доста подробности имаше, забравила съм вече
.
Lollipop написа:klara написа:Първото ми дете е кръстено, второто още не сме го кръстили, помотаваме се засега. Спомням си, че си избрахме манастир, кой ще е кръстник, като имаше значение пола на детето. В църквата обясняват какво е нужно. Като отидеш да си запазиш дата и час, ще ти кажат какво да носиш - какви дрехи и за кого, питки, свещи. Доста подробности имаше, забравила съм вече
.
Какво значение има пола на детето?
Lollipop написа:Хм, това е много кофти! аз съм си избрала за кръстник жена един ден на сина ми, а ако не може ще е много тъпо..
Yunona написа:Lollipop написа:Хм, това е много кофти! аз съм си избрала за кръстник жена един ден на сина ми, а ако не може ще е много тъпо..
О, няма проблем :)
Двете ми дъщери имат кръстници жени (помолих двете си най-добри приятелки да ни окажат тази чест), но аз самата имам двама кръщелници и две кръщелнички и никога не е ставало въпрос за съвпадение на пола на кръстника и кръщелника.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта