31 Окт 2011, 13:28
Много е трудно, особено ако жените са леко конкурентки пом/у си работата става много сложна
31 Окт 2011, 13:35
Крискис, много ги разбираш тези въпроси май?
31 Окт 2011, 14:01
d_2 написа:Крискис, много ги разбираш тези въпроси май?
От много неща разбирам, но има и много , от които не разбирам
04 Ное 2011, 15:00
kriskiss2001 написа:d_2 написа:Крискис, много ги разбираш тези въпроси май?
От много неща разбирам, но има и много , от които не разбирам

какво например не разбираш
Аз също смятам, че приятелството между мъж и жена е напълно възможно. Моят най-добър приятел е мъж и мога да кажа, че ме разбира най-добре от всички.
04 Ное 2011, 15:04
Защо не му предложиш брак, ще бъдете щастливи, щом те разбира най-добре и е най-добрия ти приятел. Замисляла ли си се? Сериозно те питам
04 Ное 2011, 15:05
kriskiss2001 написа:Защо не му предложиш брак, ще бъдете щастливи, щом те разбира най-добре и е най-добрия ти приятел. Замисляла ли си се? Сериозно те питам
мислиш ли, че би се получило? Не знам, никога не съм мислила за това
04 Ное 2011, 15:11
Lolita написа:kriskiss2001 написа:Защо не му предложиш брак, ще бъдете щастливи, щом те разбира най-добре и е най-добрия ти приятел. Замисляла ли си се? Сериозно те питам
мислиш ли, че би се получило? Не знам, никога не съм мислила за това
Ами,че какво по-хубаво от това най-добрия ти приятел да ти е и мъж. Знаеш, че винаги можеш да разчиташ, а и като му предложиш ти ще е много готино. Мисля, че е страхотно. Поне аз така бих искал.
05 Ное 2011, 19:19
Страхотно е това: най-добрият ми приятел да ми стане мъж! При мен е така
07 Ное 2011, 12:03
kriskiss2001 написа:Защо не му предложиш брак, ще бъдете щастливи, щом те разбира най-добре и е най-добрия ти приятел. Замисляла ли си се? Сериозно те питам
Ами ако откаже? Няма да имат очи да се погледнат после?Дали тази стъпка няма да развали приятелството между тях?
08 Ное 2011, 18:59
Тези неща се усещат;) ако няма взаимност в чувствата, няма защо да се рискува приятелството. Поне аз така мисля.