Правила на форума
Добави отговор

Re: Има ли приятелство между жени?

08 Ное 2011, 20:31

разбира се ,че има приятелство между жени!

14 Ное 2011, 17:53

Аз имам страшно много приятелки жени и съм доказателство, че е напълно възможно.

27 Мар 2012, 12:10

Естествено, че има, как да няма приятелство между жени! С моята най-добра приятелка сме заедно от детската градина :) Много си я обичам и всичко й споделям. Разбира се не цялото време е било безоблачно и щастливо, но това са най-ценните приятелства - тези, които са издържали на изпитанията през годините и въпреки всичко са се запазили, и до ден днешен.

03 Апр 2012, 14:19

Разбира се, че е възможно. Това е поредния измислен мит, които сами си налагаме, за ада си правим живота интересен. Аз имам страшно много приятелки и вярвам, че между две жени може да съществува искрено приятелство.

06 Апр 2012, 13:47

Не винаги се получава женското приятелство. Лично според мен жените могат да те предадат по-често от мъжете. Аз също имам приятелки жени, но според мен мъжете са по-добри приятели.

06 Апр 2012, 16:56

Жените се сближават като споделят лични неща. Това ги прави по- уязвими.

19 Апр 2012, 23:43

Да, аз също съм на мнение, че има приятелство между жени. Аз лично имам 2 приятелки, с които сме много близки и наистина държим една на друга. Аз лично не искам да се разделям с тях!

06 Яну 2013, 15:46

Priatelstvoto mejdu jeni vinagi e bilo i e vazmojno da sashtestvuva prosto vsi4ko zavisi ot bagaja po gore :D

06 Яну 2013, 16:10

Разбира се,че съществува такова приятелство,за съжаление в житейския си път се разочароваме от доста псевдо приятелки докато открием правилните хора.

07 Яну 2013, 16:06

Има разбира се, аз имам приятелки от детската градина. С времето разбираме кои са ни истинските приятели!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5