05 Сеп 2016, 13:43
Тези са другите
- Прикачени файлове
-

- 71ExE-+VnjL._UY700_.jpg (73.69 KiB) Прегледано 428 пъти
07 Сеп 2016, 12:35
Сатанената материя е много приятна,1 не само за гледане, но и за пипане. Аз си купувам бельо, което на мен първо да ми допадне, после мисля дали би се харесало на половинката

.
09 Сеп 2016, 19:54
Разбира, се. Колкото по-секси бельото, толкова по-добре.
10 Сеп 2016, 10:45
Не всеки ден може да се ходи със супер секси бельо. Няма ли и то да спре да прави впечатление, ако постоянно си с такова?
15 Сеп 2016, 15:33
Не виждам как може да омръзне

! Хората като искат да си покажат бельото и да се изфукат с него, правят секс на светло. Иначе в тъмното кой разбира с какво бельо си

?
16 Сеп 2016, 09:19
Бельото е по-скоро част от любовната игра. :) Имаше един лаф, че ако жената е с еднакъв сутиен и бикини, не мъжът е решил, че днес ще прави секс.
16 Сеп 2016, 09:43
То по принцип жената решава кога ще се прави секс

, но като се постарае тя да влезе в ролята на съблазнителка, няма мърдане

. С хубаво бельо като че ли жената добива повече увереност и самочувствие. Поне при мен е така.
20 Сеп 2016, 14:30
Разбира се, едно секси бельо показва повече желание за секс, дава една такава представа, че си в по-палаво състояние, което не е никак лошо! А и това може само да помогне да се запали повече страстта, понякога много важна част от секса е и подготовката за него, а изборът на бельо и показването с него, за да предизвика възбуда, също не е за подценяване. :) Разбира се, не винаги е необходим, защото много често най-добрия секс не е планиран и винаги е много набързо. :)
08 Мар 2017, 15:58
Бельото е важно в дни като днешния, когато има някакъв празник, сега ежедневно да се контим за единия секс, не ми се вижда нормално.
20 Юни 2017, 12:16
marsu написа:Бельото е важно в дни като днешния, когато има някакъв празник, сега ежедневно да се контим за единия секс, не ми се вижда нормално.
Така е. Аз често го използвам като закачка.