20 Юни 2017, 14:06
Секси бельото е специално, това си е така :) Ама чак пък да е задължително, някой път мъжете намират ежедневното ни добре подбрано бельо за много секси.
20 Юни 2017, 15:32
За романтични вечери, за специално излизане, нещо организирано, бельото си е важно. но в повечето случаи то не се вижда, под тежестта на мъжа..
06 Юли 2017, 10:51
Мъжете просто искат секс, на тях им е все едно с какво бельо сме. Стига да е здраво и чисто, няма какво да ги спре да си получат останалото, след като го искат
07 Юли 2017, 09:05
Мъжете биха се радвали само то да е чисто. Ако има еротична заигравка или нещо подобно би имало значение, иначе по-скоро ще е едно и също. :)
07 Юли 2017, 10:43
Бельото си е много важно, няма спор по въпроса! Хубаво и еротично може да промени доста традиционния секс. :)
13 Юли 2017, 15:33
На мъжете им харесва хубавото бельо.
15 Мар 2018, 10:20
Дали мъжът ще откаже секс, ако бельото не е достатъчно секси?
15 Мар 2018, 11:28
marsu написа:Дали мъжът ще откаже секс, ако бельото не е достатъчно секси?
Възможно е, все пак ако носиш на баба му кюлотите е разбираемо да не те ще.
15 Мар 2018, 16:03
Имам приятел, според който секси бельото определено привлича мъжкото око и веднага всетва лампичката за секс.Изпробвала съм го, определено има ефект. Но трябва да е добре подбрано, според фигурата на дамата. Ако е малко или широко, не би предизвикало веднага същите емоции, а по-скоро удивление
От обратната гледна точка считам, че бельото също трябва е стилно. Аз харесвам изчистено и прилепнало, без разни змейове и дракони
16 Мар 2018, 18:15
няколко думи от мъж - бельото е като спусък.
Като видя подбрано бельо и ми става ясно, че не аз съм решил, че ще правя секс днес.
Нямам против и липсата на бельо (хвала на подобна инициатива), но това работи по-добре, когато човек е предварително информиран. Като цяло важничко е какво ще събличаш от жена си.