17 Мар 2018, 16:47
Ами ако жената не се е приготвила с еротичн идантели и реши спонтанно да прави секс с вас, на вас няма ли да ви хареса? :)Р
19 Мар 2018, 14:49
fawla написа:Я кажете, според вас, бельото има ли значение за това, дали изобщо ще правите секс, дали ще се хареса на половинката...

Да си призная, досега не съм била с мъж, който да се заглежда особено много по бельото ми, а набързо са гледали да стигнат под него
Затова се чудя, дали някоя от вас се приготвя, ходи да си купува специално секси бельо, за да прекара нощта с някой мъж, или и вие слагате каквото намерите без да обръщате внимание, дали изглежда мноого секси?

ще се прави ли секс изобщо не слагам каквото намеря! В никакъв случай! дан съм куку :) На всеки мъж ще му направи впечатление бельото, нищо че основно ще гледа как да ти го съблече или дори скъса (тва ще да са го гледали в някой от "онези" филми)..

изобщо и не бива да ти минава през ум да си облечеш нещо дето няма да си струва събличането.. и евентуално ако мислиш да го обуваш докато си лежите в леглото, но според мен най-добре голи си стойте
19 Мар 2018, 19:47
Ако е някаква закачка, любовна игра, да м се покажеш по бельо - да, може да има по-голям ефект, а иима някои толкова еротични дрехи, че хем си облечена, хем не.. :) в този случай го разбирам. Но примерно за непринуден бърз секс, мисля, че всяка жена се поддържа чиста, с прилично бельо, здраво и чисто, няма причини да е голям проблем бельото.
20 Мар 2018, 10:37
Rali_hr написа:Ако е някаква закачка, любовна игра, да м се покажеш по бельо - да, може да има по-голям ефект, а иима някои толкова еротични дрехи, че хем си облечена, хем не.. :) в този случай го разбирам. Но примерно за непринуден бърз секс, мисля, че всяка жена се поддържа чиста, с прилично бельо, здраво и чисто, няма причини да е голям проблем бельото.
Точно, то ако иначе по принцип бельото не е за показване, кой ще тръгне да прави секс с такава жена?!
26 Мар 2018, 17:29
Много ми е забавно - дамско секси бельо и пльос една пеперуда, някаква картинка, усмивка... и айде чао на еротиката хахахах. Същото се отнася и за мъжкото - в такива моменти ми става смешно и губя ентусиазъм.
27 Мар 2018, 10:00
Милинка написа:Много ми е забавно - дамско секси бельо и пльос една пеперуда, някаква картинка, усмивка... и айде чао на еротиката хахахах. Същото се отнася и за мъжкото - в такива моменти ми става смешно и губя ентусиазъм.
когато е секси се залага на дантелите и подобни екстри, а не на пеперудите и на забавните картинки, те са по-скоро ежедневното бельо.
27 Мар 2018, 14:38
marsu написа:когато е секси се залага на дантелите и подобни екстри, а не на пеперудите и на забавните картинки, те са по-скоро ежедневното бельо.
Съгласна съм, еротичното секси бельо е далеч от сладурските картинки, привични за жените.
04 Апр 2018, 14:05
Malina написа:marsu написа:когато е секси се залага на дантелите и подобни екстри, а не на пеперудите и на забавните картинки, те са по-скоро ежедневното бельо.
Съгласна съм, еротичното секси бельо е далеч от сладурските картинки, привични за жените.

Именно, затова казвам, че ми е забавно и не намимрам нищо секси в това. Но е факт, че се продават подобни дрехи.
Отделно разбирането за секси бе'ьо не винаги се свързва с дантелата, поне в моите предсатви. Има толкова стилни предложения, към които тя е неизменна част, но не и основна!
04 Апр 2018, 14:24
Нека да се включи един мъж да каже пречи ли му Бъгс Бъни или не му пречи, да не коментираме, че аз държа повече на хигиената, отколкото на друго!:)