Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво правите с ненужните вещи?

10 Ное 2011, 10:15

Ненужните вещи или ги струпвам някъде където няма да се виждат или някои от тях се изхвърлят в коша за боклук.Това са двата варианта.

11 Ное 2011, 14:52

То в тези сайтове да продаваш е голямо чудо, иначе и аз ги посещавам от време на време, за да видя дали нямам нужда от някоя нова вещ/. :lol:

11 Ное 2011, 18:31

qproin написа:То в тези сайтове да продаваш е голямо чудо, иначе и аз ги посещавам от време на време, за да видя дали нямам нужда от някоя нова вещ/. :lol:

Защо?! Супер са си сайтовете, все пак няма търговия да въртим, я ;)

14 Ное 2011, 16:35

аз нямам ненужни вещи, всичко рано или късно влиза в употреба, а толкова си обичам нещата, че не искам да се разделям с никое от тях :)

23 Ное 2011, 11:58

Violetta написа:Хвърлям или подарявам, ама без въобще да мисля. Често съжалявам, ама какво да се прави...импулсивна жена съм.

Същата съм и аз :) Не обичам да пълня къщата си с хиляди вещи!

23 Ное 2011, 17:53

сиско написа:аз нямам ненужни вещи, всичко рано или късно влиза в употреба, а толкова си обичам нещата, че не искам да се разделям с никое от тях :)

То и аз затова си ги държа, ама докато им дойде реда.....

23 Ное 2011, 18:27

ами май така става накрая :D , но много ми се свидят

24 Ное 2011, 20:50

Майка ми си запазила абитюрентската рокля. Сега аз я обличам. Хитро, а?;)

25 Ное 2011, 23:02

о, и аз имам много вещи останали ми от мама, но си ги пазя повече като спомен, защото тя вече не е между живите :cry:

10 Яну 2012, 22:45

Подарявам всичко, което смятам за ненужно- така поне за някой друг ще е нещо ново и полезно! ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5