Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
08 Ное 2016, 17:29
А ако са зеленчукови как им се придава хубав вкус? На другите, каквото и да ползваш, като им сложиш мед и заспива, но зеленчуковите? Какви съставки ги овкусяват?
10 Ное 2016, 12:36
julianne написа:А ако са зеленчукови как им се придава хубав вкус? На другите, каквото и да ползваш, като им сложиш мед и заспива, но зеленчуковите? Какви съставки ги овкусяват?
Е те самите зеленчуци нали си имат вкус, за какво им е да имат по-силен вкус?
17 Ное 2016, 13:05
Много готина идея тези домашни бонбонки. Вместо да лапаме оцветителите. И аз си ги ям доста, нищо, че съм голям мъж

.
17 Ное 2016, 14:49
Аз симисля, че ще станат готини, освен със сок, то и с пюре от някой плод ;)
17 Ное 2016, 16:26
Malina написа:Аз симисля, че ще станат готини, освен със сок, то и с пюре от някой плод ;)
Още малко ще почнем и бонбони от мръвки да правим. Това е добра идея за хелоуин парти за деца, дет' се вика да им е гадно.
28 Яну 2017, 11:22
Гледах един клип, даже имаше е линк към форма за желирани бонбони, но сега я го намря я не. : Имаше за всичко, за червейчета, за мечета, супер сладко, но цената беше около 70 лева.
16 Фев 2017, 10:44
Няма как да е трудно, сок + желатин, прибира се в готини формички и воала, имаме си домашни бонбони и то многоо по-полезни от тези в магазините.
21 Фев 2017, 16:57
Мисля, че са само от желатин и плодов сок и се получават целираните бонбиони, никак не е трудно, може да се добави и захар, ако има желание родителите и ако плодовете не са много сладки.
19 Мар 2017, 20:25
Аз направих за племенницата. изтисква се сок от желан плод, аз направих ябълка и портокалов сок :) сложих по малко желатин, загрях ги колкото да се разтвори желатина, за да не е на такава смес като грис :) после напълних малки формички и оставих в хладилника, после ги изяде с огромно желание. Сложих обаче, забравих да кажа и малко захар, за да са по-сладки.
29 Мар 2017, 13:37
Не е много трудно,трябва ви някакъв натурален сок -аз с портокал харесвам много, сока от половин портокал, 2 с.л. мед, 1 пакетче желатин. Слага се на котлона, докато стане течно и се сипва във формичките, след по-малко от час е готово, ако формичките са малки, може да се сипе в тава и да се нареже после.