Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Окт 2016, 15:27
Наскоро в магазина мернах кисели краставички и в буркана ми се стори, че има листа от лоза.
Интересно ми е какво е свойството им в киселите краставички?
Може да е някоя нова рецепта?
Знаете ли защо точно листа от лоза са използвали в направата?
Може и аз да бъркам, но ми заприлича на лоза
Някой има ли идея? Ако някой знае защо и каква е функцията им в киселите краставички , да ме светне!
19 Окт 2016, 16:24
За първи път чувам, мисля, че се слага дафинов лист,м а не лозови листа.
19 Окт 2016, 17:19
И аз не съм виждала в краставички. Когато се затварят само лозови листа за сарми, не се слага оцет май, не съм сигурна. В оцет няма ли да се разкашкат?
08 Ное 2016, 17:24
Някой може и така да си ги прави - две в едно, но просто не мога да си го представя. Няма как да останат цели лозовите листа при тия краставички и после да могат нормално да се ползват за сарми. Не мога да се сетя за някаква причина да са заедно. Не ми изглежда практично.
11 Сеп 2018, 19:11
Може би за красота, моята баба никога не е слагала, даже не съм виждала от познати, например. Може да си е някоя рецепта по регион.
05 Окт 2018, 11:05
Не съм чувала да се слагат лозови листа в краставичките, но може би се случва и е нещо, което е един вид нормално.
09 Окт 2018, 10:39
И моята баба не е слагала, така че явно си е някаква конкретна рецепта, и по магазините не съм виждала да има лозов лист.
18 Мар 2019, 13:12
Това за първи път го чувам.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.