21 Окт 2016, 10:50
АБе вие как ги почвате тея връзки, сядате и почвате да говорите за деца и за бъдещето ли, преди изобщо да видите дали нещо между вас може да се получи, игаси жените сте...

Ако са им свестни отношенията и има някаква там малко любов поне, в един момент децата ще си дойдат на мястото напълно естествено и без предварително да са се договаряли.
21 Окт 2016, 10:57
Момиче, опичай си акъла, но прави са хората. Прецени си дали си заслужава, но няма не възможни неща, важното е да се разбирате. И ако искаш деца, а той не иска става сложно...

Успех от мен!
21 Окт 2016, 11:09
:) да благодаря ви за съветите. Много сте мили

. Продължаваме да си пишем...
Картите трябва да са на масата
21 Окт 2016, 12:34
Така или иначе с това приятелство е свършено. Няма как да си останете добрите близки приятели от преди и ти си наясно, както сте се опитали да го възродите, но не се е получило, защото изпитвате друг вид влечения един към друг. Моят съвет е да се впуснеш в това "приключение", и без друго по-хубаво от това не може да излезе. Или ще се получи между вас, или ще се разруши връзката ви, която всъщност няма други възможни изходи.
21 Окт 2016, 15:33
Не разбирам какви са притесненията ти?
22 Окт 2016, 20:57
Винаги ми е било странно това - приятели от деца и изведнъж се появява любов и се стига до секс

! Доста приятелства се развалят така.
26 Май 2017, 12:26
black написа:Винаги ми е било странно това - приятели от деца и изведнъж се появява любов и се стига до секс

! Доста приятелства се развалят така.
Защо да е странно, хората растат и се вклюбват, променят се, а и в тоя случай, след като не са се виждали от години за какво разваляне на приятелства става въпрос..
11 Юни 2017, 14:48
хората растат, каква е изненадата, и аз като малка не харесвах момчетта, ама сега не мога без тях, хах :)) нормално е нещата да се променят и да се включат и по-особени чувства.
11 Юни 2017, 15:23
Мони, така е, хората растат и се променят, а икак като деца да са изпитвали сексуално желание един към друг, като не са познавали това усещане. :) Като пораснем много добре знаем как още можем да разгърнем една връзка и какво още може да изпитваме и да получим благодарение на другия човек. Мен не ме учудва и дори не мога да кажа, че това са хора, които се познават, това, че са се познавали като деца, не означава, че вече не са коренно различни хора. ;)