13 Май 2018, 15:17
Всъщност подмишниците и интимната област е нормалното обезкосмяване и поддържане. Или ако има косми на гърба - също нека ги маха. но чак да си бръснат ръцете, гърдите, краката - прекалено е.
нито една крайност не е хубава, както и маймунката казва, представете си пък да са му виснали космите под мишниците! голяма гнус!
14 Май 2018, 11:45
Аз си обезкосмявам цялото тяло, без ръцете и краката. Даже съм се обезкосмил с лазерна епилация, най-добрия вариант, няма набождащи косми, няма нищо.
14 Май 2018, 12:59
Предпочитам ги като Андрей- с косми само по косата, ръцете и краката, на другите места - без.
14 Май 2018, 15:22
аз ги предпочитам без косми. не е задължително на сто процента да ги няма, но предпочитам на сто процента да ги има от колкото на области дето се събира пот и други .. хм.. телесни течности
14 Май 2018, 16:02
под мишниците и интимната област задължително без косми, айде в интимната област мога да приема да са подкъсени с машинка за подтригване, но под мишниците и наболи н еги харесвам. На другите места не ми пречи.
15 Май 2018, 16:10
На мен ми е противно, когато си правят веждите или си обезкосмяват краката, гърдите. Все едно не съм с мъж. Имала съм такива гаджета и някак ми е било куцо като му бодат космите по гърдите. Но и по принцип не харесвам космати мъже, с такива едни черни косми и много бяла кожа. Гнус ме хваща. Хахаха, навремето живях на квартира с колега и той дотолкова ме възприе като аверче, че чак ме помоли да му обръсна гърба...Дали не беше гадно
15 Май 2018, 16:21
maimunka написа:На мен ми е противно, когато си правят веждите или си обезкосмяват краката, гърдите. Все едно не съм с мъж. Имала съм такива гаджета и някак ми е било куцо като му бодат космите по гърдите. Но и по принцип не харесвам космати мъже, с такива едни черни косми и много бяла кожа. Гнус ме хваща. Хахаха, навремето живях на квартира с колега и той дотолкова ме възприе като аверче, че чак ме помоли да му обръсна гърба...Дали не беше гадно

ти направо не знаеш какво точно ти харесва, ама да са мургави със светли косми
за мен е важно да не се прекалява с поддръжката и все пак да се поддържа, интимните косми и подмишниците и на гърба - за красота да ги няма, останалите не ми пречат, без значение в какъв цвят са. Но да ходим зааедно да ни оформят веждите не бих искала.
15 Май 2018, 16:29
Ами не, сега например, мъжът ми е с нормален цвят на кожата, не бял като сирене и космите му са леко светли и не е обрасъл като маймунка :) и лятото кожата му става кафеникава и косъмчетата по ръцете му блестят на слънцето в златисто и си го харесвам супер много :)
15 Май 2018, 16:31
maimunka написа:Ами не, сега например, мъжът ми е с нормален цвят на кожата, не бял като сирене и космите му са леко светли и не е обрасъл като маймунка :) и лятото кожата му става кафеникава и косъмчетата по ръцете му блестят на слънцето в златисто и си го харесвам супер много :)
Разбирам те,но според мен е излишно да прекаляваме с влагането на внимание на тема косми. :) т.е. да си хигиенно добре стига, чак цвета на космите не е нещо, което би ме отказало от някой.
12 Дек 2018, 16:00
Ако е твърде окосмен, може би е добра идея да се обезкосмява. Ама ако не е нещо фрапиращо, не разбирам защо един мъж ще иска да има кожа гладка като бебешко дупе