Правила на форума
Добави отговор

Re: Снимали ли сте се в спалнята?

03 Ное 2016, 10:42

Аз не бих се съгласила, макар че също се смятам за разкрепостена по отношение на секса. Разделите са гадно нещо и не знаеш накъде ще избие другия човек.

03 Ное 2016, 13:28

Не съм се сещала даже да го направя, макар че в леглото нямам никакви скрупули. :oops: Но сякаш не сме се сещали, след като видях тази тема питах моя мъж какво мисли по въпроса и каза, че също няма желание. Радвам се, че сме на едно мнение. За мен няма лошо, всеки да прави каквото прецени и му е интересно и забавно в интимен план, стига само да няма злоупотреби после :grin:

03 Ное 2016, 14:48

Е да си призная, случвало ми се е, само че само снимки с мъжа ми са били. Бяхме млади и диви, тогава си направихме няколко доста провокативни снимки, видео не сме снимали. А снимките още ги пазим скрити и един ден ще си спомняме за тях, като станем баба и дядо. :lol:

03 Ное 2016, 16:23

Neven498 написа:Хаха, Локуме, ти това ли искаш да правите като идете на спа-почивката, за която питаш в другата тема :lol: :lol: . Това ли ще е празничната изненада :lol:

Абе мислих го, ама ми се видя твърде хард като за начало, виж ако някой ден иска да повторим, може и на спа да е. :mrgreen:

03 Ное 2016, 18:02

Хората печелят пари с такива клипчета и снимки, вие се стискате тука :lol: !

07 Ное 2016, 11:27

Локумът написа:
Neven498 написа:Хаха, Локуме, ти това ли искаш да правите като идете на спа-почивката, за която питаш в другата тема :lol: :lol: . Това ли ще е празничната изненада :lol:

Абе мислих го, ама ми се видя твърде хард като за начало, виж ако някой ден иска да повторим, може и на спа да е. :mrgreen:

То зависи от предразполагането. Много хора се впускат в такива неща точно по време на почивка.

07 Ное 2016, 13:16

Мен би ме било срам, да се снимам, макар че зависи може би от какъв ъгъл. Как стават нещата, слага се камера отстрани, която записва всичко, което се случва, или някой снима от първо лице? :oops:

07 Ное 2016, 14:01

И двата варианта са възможни и добри, зависи от желанията. Ако искаш да правиш стриптийз на любимия, направи му такава изненада, а защо и не на живо!

08 Ное 2016, 16:53

Monika_Spasova написа:Мен би ме било срам, да се снимам, макар че зависи може би от какъв ъгъл. Как стават нещата, слага се камера отстрани, която записва всичко, което се случва, или някой снима от първо лице? :oops:

Това с от първо лице, май си е определен жанр . Камери, телефони, гледни точки.. всичко е въпрос на желание и въображение.

08 Ное 2016, 16:56

Определено би било интерсно.. ;) аз както вече казах бих го направила, обаче сякаш не бих го гледала, ще си умра от срам. :oops:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4