04 Ное 2016, 16:49
07 Ное 2016, 14:48
07 Ное 2016, 15:20
07 Ное 2016, 16:12
08 Ное 2016, 12:01
08 Ное 2016, 12:10
annydance написа:От този вид са много предпочитани от мен, защото всичко е заедно - и хлябът, и допълнителната част. Но аз харесвам и по-нестандартните. На празници често правя едно руло от свинско месо. Разстилам го хубаво и го изтънявам с чукчето. Задушавам праз лук и чесън в масло. Предварително накисвам във вода сушени кайсии да набъбнат и омекнат. Върху месото редя лука и кайсиите, навивам на руло, подправям рулото със сол и черен пипер и слагам в тавичка с малко вода във фурната под фолио.
08 Ное 2016, 13:02