Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво да правя или не правя след секс?

17 Ное 2016, 15:30

Мислех, че трябва само да не се мърда много след секс, за да не излезе спермата, толкова значение да има позата май няма значение. Както и да е, когато се забременее, тогава :smile: .

17 Ное 2016, 15:38

MaLkA_sLaDoRaNa написа:Мислех, че трябва само да не се мърда много след секс, за да не излезе спермата, толкова значение да има позата май няма значение. Както и да е, когато се забременее, тогава :smile: .

И ти вече ме уби с логика.. :lol:

24 Ное 2016, 10:37

Аз много се дразня като заспи гаджето ми след секс, той пък се дразни аз като почна да сменям чаршафи и да тропам по банята. Страшна картинка сме :mrgreen: , да се чуди човек как отново се наемаме да правим нещо!

24 Ное 2016, 10:44

pitanka написа:Аз много се дразня като заспи гаджето ми след секс, той пък се дразни аз като почна да сменям чаршафи и да тропам по банята. Страшна картинка сме :mrgreen: , да се чуди човек как отново се наемаме да правим нещо!

Ехйе, чак и чаршафи да сменяш! За мен би било обидно, сякаш те е гнус от мен, че тръгваш да сменяш чаршафите, нали така или иначе сутринта минаваш през банята отново и тогава може да сложиш чаршафите за пране, това твоето наистина е издребняване и да ти кажа с право се сърди.

24 Ное 2016, 11:10

А основно почистване не правите ли след секс, че да не е отишло нещо мръсно някъде? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3