Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Ное 2016, 21:31
Все хубави местенца

! Една хубава обиколка първо на Европа бих направила, ако спечеля някой и друг стабилен лев

. Не е толкова невъзможно да се пътува из Стария континент, но пак си е нужна финансова подкрепа.
23 Ное 2016, 12:08
roksana написа:Все хубави местенца

! Една хубава обиколка първо на Европа бих направила, ако спечеля някой и друг стабилен лев

. Не е толкова невъзможно да се пътува из Стария континент, но пак си е нужна финансова подкрепа.
Не е невъзможно, но всяка една ескурзия само за двама човека възлиза за два дена около 700 лева..
23 Ное 2016, 14:19
Винаги съм се чудила на хора, които обикалят целия свят без да имат милиони зад гърба си, а на стоп, поработвайки тук-там и успяват да отидат навсякъде. Евала им правя, не знам как успяват. И аз искам така, но не мисля, че бих могла.
24 Ное 2016, 17:19
mimeto90 написа:Винаги съм се чудила на хора, които обикалят целия свят без да имат милиони зад гърба си, а на стоп, поработвайки тук-там и успяват да отидат навсякъде. Евала им правя, не знам как успяват. И аз искам така, но не мисля, че бих могла.
Това е по-скоро за компании и за мъже. Жена сама на стоп по света си е направо гаранция, че ще завърши в някой публичен дом.
24 Ное 2016, 21:43
Има такива луди жени

, не ги е страх толкова и обикалят. В днешния свят и за мъжете не е гаранция. Да пътуваш и да опознаваш нови места и хора е богатство. Не ти трябва да учиш в университет

.
25 Ное 2016, 11:48
Бих отишла.. хмм... да си призная, навскяъде бих отишла, няма място от което бих започнала, но може би за старт, да не е много мощен старт- бих отишла в Румъния.
25 Ное 2016, 16:01
Ами и аз катоа цяло май се ориентирам като африканско чадо. Бих искала да отида точно на такова място, да се порадвам на животните. :) Бих разгледала и някой музей от под земята, мисля, че такива има в Истанбул, където си под водата и отгоре има рибки, както и в Австралия.
26 Ное 2016, 21:53
Мечтата ми е да отида в Лондон или в Ню Йорк, толкова космополитни градове!
27 Ное 2016, 17:05
Мечтая да посетя остров Бали.Много екзотимно и прекрасно място,което си заслужава да се види според мен
28 Ное 2016, 10:16
Аз искам да разгледам Дубай, да видя какво толкова му харесват и всеки се е засилил натам

.