Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Къде по света бихте искали да отидете?

07 Мар 2017, 20:08

На Карибите всички бихме отишли, и като си представиш, че има хора, които живеят там, а ние не можем да си позволим луска да отидем на такова място... тъжно! :( най-лошото е, че имаме възможност да знаем, че има такива места и само да завиждаме! Прадядо ми не беше ходил на море, даже не му липсваше! :lol:

08 Мар 2017, 12:15

На Карибите и аз ще дойда! Но всъщност най много ми се ходи в Хавай... :) За съжаление надали някога ще имам възможността да отида на това красиво местенце.

19 Май 2017, 11:58

Lili_pili написа:На Карибите и аз ще дойда! Но всъщност най много ми се ходи в Хавай... :) За съжаление надали някога ще имам възможността да отида на това красиво местенце.

О, да ! И аз бих посетила едно от тези райски места, които виждаме по филмите със златните плажове, с прозрачната вода... да няма хора, да е диво и красиво.. Но надали, за съжаление, не всички сме орисани да видим свят.

14 Юли 2017, 10:07

Най-напред бих отишъл в Южна Корея, от там директно отивам в Куба, в Хавай бих отишъл. Ще гледам да се държа в цивилизацията през повечето време.

06 Ное 2018, 17:26

Моите топ дестинации са: Перу, Исландия, Русия, Австралия. Не съм ги подредила по харесване. Тези места са ми най-интересни и ще сбъдна мечта, ако посетя някое от тях.
Разчитам да ми се падне от тотото за тая цел. :lol:

07 Ное 2018, 13:31

Бразилия! Харесвам музиката, харесвам темперамента, харесвам топлото време :grin:

12 Ное 2018, 17:16

Канада - веднъж съм ходила всъщност, но много бих искала пак. Сигурно в предишен живот съм живяла там :smile:

12 Ное 2018, 18:03

Ирландия - влюбена съм в тази страна

13 Ное 2018, 10:51

На самотен острооов :lol: На някой слънчев, не комерсиализиран остров. Нямам претенции кой!

13 Ное 2018, 17:29

Като гледам прогнозата, вече някъде на топло!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5