Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
12 Фев 2017, 10:35
anetageorgieva написа:Да, така е, който търси, намира :)
Абсолютно, а и според мен по време на непромоции и слабите месеци, като февруари например, точно могат да се намерят някои по-готини неща, хората масово тоя месец нямат пари.
14 Фев 2017, 15:34
Хората все се оплакват, че нямат парли, пък все купуват

. Следят ги тия намаления и цъкат ли, цъкат оборот на сайтовете и магазините.
14 Фев 2017, 15:43
analizatorka написа:Хората все се оплакват, че нямат парли, пък все купуват

. Следят ги тия намаления и цъкат ли, цъкат оборот на сайтовете и магазините.
ми ако им трябва нещо, аз си купих супер слушалки от намаления, разликата беше 80 лева.
14 Фев 2017, 23:46
Какви са тия слушалки, че 80 лв. намаление

! Ето подобни неща ме карат да мисля, че има някаква уловка. Няма как толкова да смъкнат цената за дадени продукти, или много са я надули преди това и сега дори с намалението пак ще са на печалба, или има някаква друга шашма.
15 Фев 2017, 09:51
roksana написа:Какви са тия слушалки, че 80 лв. намаление

! Ето подобни неща ме карат да мисля, че има някаква уловка. Няма как толкова да смъкнат цената за дадени продукти, или много са я надули преди това и сега дори с намалението пак ще са на печалба, или има някаква друга шашма.
Как така какви са тея слушалки, слушалки с високо качество на световна марка, на мъжа ми също купих слушалки от черния петък от 200 лева за 130. Razer Kraken Pro, провери ги колко струват

Ако питаш дали има уловка, да ти призная, няма как да има уловка, световна марка, съпорт на най-добрите геймър състезания.. дали има уловка? :)
15 Фев 2017, 13:13
Обикновено скъпи продукти много изгодно излизат, когато са намалени и хората се радват, че имат шанс да се сдобият с тях по този начин. Предполага се, че са с високо качество.
10 Апр 2017, 22:04
Аз всяка година вземам, какво толкова лошо има, има добри оферти, не гледам само в България, има и в ebay или къде ли не. :)
11 Апр 2017, 09:41
Магазините вече се научиха, че трябва да пускат и по някоя по-хубава оферта от време на време. Но такива намаления, както по света никога няма да видим при нас. Тук намаленията често са смешни, от типа на 10% за нещо много скъпо,което е направо безсмислена отстъпка.