Възползвате ли се от офертите - "Черен петък"

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Възползвате ли се от офертите - "Черен петък"

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Фев 2017, 10:35

anetageorgieva написа:Да, така е, който търси, намира :)

Абсолютно, а и според мен по време на непромоции и слабите месеци, като февруари например, точно могат да се намерят някои по-готини неща, хората масово тоя месец нямат пари. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот analizatorka » 14 Фев 2017, 15:34

Хората все се оплакват, че нямат парли, пък все купуват :smile: . Следят ги тия намаления и цъкат ли, цъкат оборот на сайтовете и магазините.
analizatorka

Мнениеот Viktor_11 » 14 Фев 2017, 15:43

analizatorka написа:Хората все се оплакват, че нямат парли, пък все купуват :smile: . Следят ги тия намаления и цъкат ли, цъкат оборот на сайтовете и магазините.

ми ако им трябва нещо, аз си купих супер слушалки от намаления, разликата беше 80 лева.
Viktor_11

Мнениеот roksana » 14 Фев 2017, 23:46

Какви са тия слушалки, че 80 лв. намаление :shock: ! Ето подобни неща ме карат да мисля, че има някаква уловка. Няма как толкова да смъкнат цената за дадени продукти, или много са я надули преди това и сега дори с намалението пак ще са на печалба, или има някаква друга шашма.
roksana

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Фев 2017, 09:51

roksana написа:Какви са тия слушалки, че 80 лв. намаление :shock: ! Ето подобни неща ме карат да мисля, че има някаква уловка. Няма как толкова да смъкнат цената за дадени продукти, или много са я надули преди това и сега дори с намалението пак ще са на печалба, или има някаква друга шашма.

Как така какви са тея слушалки, слушалки с високо качество на световна марка, на мъжа ми също купих слушалки от черния петък от 200 лева за 130. Razer Kraken Pro, провери ги колко струват :wink: Ако питаш дали има уловка, да ти призная, няма как да има уловка, световна марка, съпорт на най-добрите геймър състезания.. дали има уловка? :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Bambaa » 15 Фев 2017, 13:13

Обикновено скъпи продукти много изгодно излизат, когато са намалени и хората се радват, че имат шанс да се сдобият с тях по този начин. Предполага се, че са с високо качество.
Аватар
Bambaa

Мнениеот vanusha » 10 Апр 2017, 22:04

Аз всяка година вземам, какво толкова лошо има, има добри оферти, не гледам само в България, има и в ebay или къде ли не. :)
vanusha

Мнениеот Alex_mor » 11 Апр 2017, 09:41

Магазините вече се научиха, че трябва да пускат и по някоя по-хубава оферта от време на време. Но такива намаления, както по света никога няма да видим при нас. Тук намаленията често са смешни, от типа на 10% за нещо много скъпо,което е направо безсмислена отстъпка.
Alex_mor

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси