Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
01 Дек 2016, 14:28
И аз питах първо в нашта аптека за боров прашец и после се разрових в нета. Сега си поръчах, на таблетки е.
Andrey, пише, че и мъжете остават много доволни него
01 Дек 2016, 17:57
А помага ли за засилване на имунната система, да се взима вместо имуностимулант?
02 Дек 2016, 13:57
dejavu написа:А помага ли за засилване на имунната система, да се взима вместо имуностимулант?
Да, комплексно действа - имунна система, ендокринна, регулира стомах, кръвно, за простата.. ето виж за колко неща
http://borovprashec.com/blog/post/1/s-k ... omaga.html
02 Дек 2016, 14:17
Този прашец не съм го чувала, той ще излезе толкова добър колкото пчелния.
02 Дек 2016, 15:25
Нали по-горе стана дума, че съдържал още повече биокомпоненти от пчелния. На мен това ми направи впечатление, понеже съм си взимала пчелен зимата за засилване. Между другото, пчелният нали е продукт от прашеца, който пчелите събират от растенията. Значи боровият също е вид такъв прашец?
02 Дек 2016, 15:44
Разглеждам от известно време за нещо ново, че за организма е хубаво да се сменят хранителните добавки. Видях, че действа благоприятно и на кожата.
Вие откъде си го набавяте?
05 Дек 2016, 18:08
Аз съм пила боров прашец миналата година, но ми го бяха донесли от Щатите. Много тонизира и тялото и мозъка. Взимах го по време на изпити срещу умората и се чувствах добре. Натурално средство е. Ако се продава и тук, бих си взела.
05 Дек 2016, 18:53
Видях, че повишава либидото, всеки с интересите си?
exotic и renetka, като по запознати, имате ли наблюдения в тази посока?
07 Дек 2016, 17:57
боров прашец, цветен прашец, каква е разликата? боровия го събират пчели, които живеят около борови гори ли?
08 Дек 2016, 10:14
Има разлика предполагам. Аз съм ползвала пчелен прашец и там топченцата са различни на цвят, значи от различни растения са събирани. Докато боровият явно е само от бор. Но дали от пчелите се събира или от човека по механичен начин не знам.