Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
28 Дек 2016, 13:30
Да нямаш някаква проява на студова алергия? Аз през зимата за моята суха кожа ползвам бадемово масло, не ползвам хидратиращ крем, а нощния на Оrganic surge.
28 Дек 2016, 13:55
Ако има студова алергия, няма ли да я има постоянно, а не само когато има крем на лицето, според мен проблемът е в крема, че е хидратиращ, или се слага непосредствено преди да се излезе от къщи.
28 Дек 2016, 16:01
MGB написа:Не знам дали има ментол в състава, не помня, но тези дни като поомекна времето нямам това усещане. Понеже не се гримирам често, но сега започнах да си слагам фон дьо тен и той като че ли допълнително предпазва и е по-добре така. Но не искам всеки ден да съм с фон дьо тена

.
смени крема, виж дали и с друг усещането е същото.
09 Фев 2017, 15:12
Наистина като се пробва с друг, по-мазен и подходящ за зимата крем, сигурно усещането ще изчезне.
09 Фев 2017, 15:58
Аз се мажа само вечер и нямма проблеми, след баня се мажа с крем Нивея и съм готова, повече не ползвам.
13 Фев 2017, 18:32
В това ледено време, днес отново, с каквото и да се мажеш, студа си в кърпа вързан (но не заради крема) :)
13 Фев 2017, 23:09
Ама той може поне малко да предпази

. Стига да е подходящ крема. Не може да няма начин да не се предпазва и да не се уврежда от студа кожата на лицето.
08 Яну 2019, 12:16
Странно! Да не би да има някаква охлаждаща съставка крема? Знам ли, никога не ми се е случвало.