04 Май 2017, 14:21
marsu написа:Във всяко едно приятелство има момент, в който преминава и искрата на любовта, колкото и да се отрича. Все някой е погледнал с други очи на приятеля си. Но в дългосрочен план, това не означава, че не се преодолява и се продължава без интимна връзка. Все пак до голяма степен хората се сближават един с друг и интимно, дори и в приятелството. Преминава се като преход през този период и всичко продължава само като приятелство.
Напълно съм съгласна. Преди години имах една такава ситуация с един близък приятел, но бързо отшумя, след като не видя интерес от моя страна.
04 Май 2017, 14:55
Трудно е да се поддържа такова приятелство. Нещата се променят, хората също и най-вероятно бързо ще преминат и искри във връзката. Особено, ако и двмата са необвързани.
04 Май 2017, 18:13
да, така е все единия ще почне да изпитва чувства и приятелството ще си замине, може да има доверие, но двамата трябва да са обвързани без да имат ревниви партньори дори...
12 Май 2017, 15:52
Сериозен проблем! Тъщата вярвам, че вече се е изнесла, иначе трябва да мислите как да я заключвате. А ти не трябва да си толкова краен, очаквай и ти да остарееш и да си влачиш чехлите по нечий коридор.

жена ти как е приела твоето мрънкане за присъствието на майка й?
14 Май 2017, 12:17
Трявба да намериш вариант да не се тормозиш толкова много.

Малко по малко нещата могат да се оправят и да се променят.

Стискай зъби, а и както са казали, не след дълго и ти ще влачиш чехли по коридорите на децата си, не бъди много краен в изказванията, защото всичко се връща на тая земя.
16 Май 2017, 15:49
За мен това е обидно. Все пак жената е майка на съпругата ти, колкото и да те дразни, трябва да потърпиш. Надали тя умира от желание да е при вас, след като досега сама е живяла, не вярвам, че иска да се натрапва. Опитай се да я приемеш и да извлечеш плюсове от ситуацията, отколкото да се взираш в негативите.
26 Май 2017, 14:21
Ама като почнете с тея свекърви и тъщи! Дошла за известно време, наложило се, ще изтърпите.. държите се, сякаш винаги ще сте на по 30.
26 Май 2017, 15:12
Kaya написа:Ама като почнете с тея свекърви и тъщи! Дошла за известно време, наложило се, ще изтърпите.. държите се, сякаш винаги ще сте на по 30.
Те определено са проблем, особено, като се задържат повече на гости, няма кой да го отрече. Рядко може да се съжителства спокойно с тях, но в тоя случай се преувеличава. Сякаш в някаква 300 годишна бабичка, която се чуди как да дойде да им хлопа по вратата. Сексът може да почака. Аз имам чувството, че такова държание се и възпитава, така ще научат децата си да не понасят родителите си един ден и тогава ще се чудят от къде им е дошло.
06 Юни 2017, 14:00
Да ви кажа, мен нищо не ме е дразнило толкова, че да спра да правя секс, в нашата къща той е на почит, няма нещо, което да ни откаже от него.
06 Ное 2017, 12:05
Според мен зависи. Ако е приятелство между двама свободни хора - без семейства, приятелството е много по-различно и е възможн да прерасне в любов. Докато, ако и двамата са семейни, едно приятелство може да се развива, само като такова. Все пак, когато имаме човек до себе си,гледаме на нещата много по-различно.