27 Яну 2017, 10:48
Ако не позволят тази искра да пламне и я пренебрегнат, приятелството е възможно. След осъзнаването, че има привличане в единия или и в двамата може да настъпи някакво отдалечаване, но ако не искат да съсипват хубавото между тях, след време приятелството им може да е силно и чисто.
27 Яну 2017, 12:38
Приятелството мисля, че се заражда точно, след като преминат чувствата, които са интимни. След това, когато се премисли ситуацията, вземат се + и - и се реши какво да бъде бъдещето, ако двамата решат да бъдат приятели, те наистина са такива - истински приятели.
27 Яну 2017, 15:52
Е, то винаги има някаква там искра, която преминава по някое време, но се преценя че не е достатъчно силна да запали огън и приятелствто остава, ама все пак най-близък човек може да си е с някой от неговия пол, да разбира точно правилната му гледна точка.
31 Яну 2017, 14:37
Между мъж и жена приятелството е наситено с много перипетии, емоции, щом участва жена

. Докато между мъже не е така. Аз имам такава приятелка, но искрите бяха от нейна страна, не от моя. Когато разбра, че няма как да има нещо между нас, малко ни се поразпадна приятелството, но после отново се намерихме. Според мен една жена може да бъде истински приятел само с мъж, няма конкуренция в нищо и е спокойна.
02 Фев 2017, 13:27
Аз пък съм забелязвала, че в подобен тип приятелства, мъжете са тези, които си признават чувствата и са склонни към влюбване.
02 Фев 2017, 13:50
Аз не съм забелязала някаква закономерност, даже мога да кажа, че аз съм била по-влюбчивата. С мой много близък приятел бяхме наистина постоянно заедно, държахме се по-близко и от гаджета, спяхме заедно (буквално спахме), бяхме много близки. И двамата усетихме, че отношенията ни почват да стават по-различни, поговорихме и се разбрахме, че между нас няма да се получи, но продължихме да излизаме заедно и да поддържаме същите отношения, това не ни попречи. Но осъзнахме, че сме твърде остри камъни, за да мелим брашно.
03 Фев 2017, 13:25
preslavaslavova написа:Аз пък съм забелязвала, че в подобен тип приятелства, мъжете са тези, които си признават чувствата и са склонни към влюбване.
На тях им е по-слаб ангелът, докато жената по-скоро възприема мъжа в такава връзка като защитник и сигурен човек.
04 Фев 2017, 10:30
black написа:Май повече приказваш и се дразниш, отколкото да правиш секс

. С приказки нищо не става, абстрахирай се и действай.
Добре му го каза :) какво толкова, тя сигурно и леко недочува... : па и като толкова пречи, да не мрънка ами да чака да свърши ремонта.
05 Фев 2017, 10:57
Много е жалко и горзно, когато се оплакваме от хорат,а отгладали нас или половинките ни, сякаш забравяме, че именно благодарение на тези хор аи техните грижи, ние имаме човек, който да обичаме. може да сме малко по-толерантни, тук мрънкането е грозно чак!
06 Фев 2017, 11:50
Отпусни се и изхвърли подобни мисли от главата си и нищо няма да ти пречи.