Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

26 Яну 2017, 12:14

Месо от старо животно съм го киснела в ракия, за да се обезмирише, така да се каже. После при готвенето съм слагала и оцет и наистина има ефект .

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

27 Яну 2017, 16:06

Бих пробвал да видя какво ще се получи, ако взема някое по-жилаво месо, ще сложа малко оцет.

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

31 Яну 2017, 14:20

Допринася, аз хич не обичам месото да ми е жилаво и едва да го дъвча и доста често си го обработвам така.

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

02 Фев 2017, 12:32

Това са женски хитринки, за които не знам :grin: . Не ми се е налагало да варя месо, макар че съм ловец. Но не съм се разправял после с готвенето. Това е част, която прехвърлям на жените.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2