Frac написа:Отделно се дразня и от мляскането по време на хранене, а понякога и подсмърчането
Frac написа:Сещам също, че се дразня и на влаченето на краката и по-скоро звука от обувките. Сякаш човекът го мързи да стъпи нормално.
Anka написа:Скърцането на вратите и мен ме дразни! :) Но пък скърцането със зъби още повече, брат ми напоследък какво му щукна, от време на време проскърцва!
Anka написа:Скърцането на вратите и мен ме дразни! :) Но пък скърцането със зъби още повече, брат ми напоследък какво му щукна, от време на време проскърцва!
Dalia написа:Anka написа:Скърцането на вратите и мен ме дразни! :) Но пък скърцането със зъби още повече, брат ми напоследък какво му щукна, от време на време проскърцва!
![]()
Тъй със скърцането на зъби бях го забравила. Преди имах едно гадже, което скърцаше и по цяла нощ не можех да спя. Е, не всяка нощ, ама се случвашедоста често и си мисля дори, че туй е по-лошо и от хъркането.
Mon_ton написа:Dalia написа:Anka написа:Скърцането на вратите и мен ме дразни! :) Но пък скърцането със зъби още повече, брат ми напоследък какво му щукна, от време на време проскърцва!
![]()
Тъй със скърцането на зъби бях го забравила. Преди имах едно гадже, което скърцаше и по цяла нощ не можех да спя. Е, не всяка нощ, ама се случвашедоста често и си мисля дори, че туй е по-лошо и от хъркането.
Нали казват, че който скърца със зъби, докато спи, има глисти.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта