06 Фев 2012, 16:51
marioluiz написа:Мислят че като го направят на 11 12 години ще са нещо повече и няма да ги мислят за задрастени лапета но уви това е голяма грешка от тяхна страна
16 Юли 2012, 16:09
25 Ное 2014, 13:59
25 Ное 2014, 15:02
09 Дек 2014, 16:25
Memento написа:marioluiz написа:Мислят че като го направят на 11 12 години ще са нещо повече и няма да ги мислят за задрастени лапета но уви това е голяма грешка от тяхна страна
Стига бе 11-12???? Не са ли прекалено малки, толкова ли падна възрастта, баси имам чувството, че съм бил тинейджър преди 200 години а не преди няколко, едно време ако мога така да се изразя нямаше такива работи!
09 Дек 2014, 16:42
09 Яну 2015, 11:56
09 Яну 2015, 13:34
Pipilota написа:И едно време бяхме същите, правихме секс на по 14-15 години, не беше нещо необичайно. Според вас кога е времето, когато е редно да се почне да се прави секс? Аз не виждам освен коментари, кой колко рано почва да прави секс в наши дни някой да е казал на колко е загубил девствеността си.
09 Яну 2015, 14:56
09 Яну 2015, 18:20
Margo написа:Аз също имах подобен проблем, много рано започнах да практикувам секса. Може би на 16-17 години, до този момент майка ми не седна да разговаря с мен на тази тема и аз научих всичко за секса от улицата и приятелките ми (лошо нали).Когато дойде ред да имам свое дете, си дадох ясна сметка за тази нейна грешка и когато детето ми стана на такава възраст, на която разбира какво искам да й кажа започнахме с разговорите. Разбира се не винаги можеш да седнеш и свободно да разговаряш с детето си на тази тема, все пак то е плод на подобни действия, но събираш смелост и си представяш, че си по-голямата сестра или нещо такова. Колкото и да ме болеше когато разбрах, че тя вече прави секс запазих самообладание, макар, че ми идеше да му откъсна онази работа на момъка. Съветвам всички родители да се опитат да превъзмогнат страха си и преглътнат достойнството си и да седнат да поговорят с децата си, защото когато дойде момента, в който детето им се нуждае от съвет ще могат адекватно и навременно да се справят със ситуацията.