Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот valensiq » 10 Фев 2017, 17:30

Много жени когато забременеят и родят и си променят фигурата. Днес говорих с една голяма фенка на фитнеса и тя ме накара да се почувствам като някакъв боклук.. качила съм излишни килограми през бременността и как можело сега да" плюскам "толкова и да не си оправя фигурата, вече 3 години след като съм родила. Много грозно ми стана, според нея аз се оправдавам с детето и с факта, че съм раждала и сега ми е позволено да не съм перфектна, ами да изглеждам като "свиня". Цитирам нейните думи. Вярно, че имам няколко излишни килограма, и то не малко вярно, но .... чак толкова... Замислих се за всички дебели жени, оправдаваме ли се?!
Така ли ни виждат слабите с перфектни тела, като жени, които само плюскат?! :?: :?: :?:
Аватар
valensiq
 
Мнения: 159
Регистриран на: 23 Ное 2016, 13:39

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот Monika_Spasova » 11 Фев 2017, 09:03

До някъде мисля, че е права, във време, в което е толкова лесно да се стигне до специалист (вечното оправдание и обяснение - ама може да е болна), лесния достъп до диети, възможност за консултации с диетолог, свободни програми, групи, възможности милион, много жени нямат желание да направят нещо, за да възстановят или подобрят фигурата си, те си казват "аз ся съм раждала, може да не изглеждам перфектно".... Да, но не е така, всяка жена има нужда да изглежда добре, било то и за нейното самочувствие. :!:
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот Lollipop » 11 Фев 2017, 11:15

Да бе, пълни глупости, сигурна съм, че всяка жена иска да е дебела... простотии на мършафи злобарки. :mrgreen: Всяка жена прави всичко по силите си да изглежда добре, при някои се получав,а при други не, ама да седне да съди някаква кифла какво и що било с дебелите е супер малоумно.
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот Pipilota » 11 Фев 2017, 11:38

Да се оправдава чак, не мисля, има един период, в който малко си отдъхваме от всички диетии притеснения и си казваме "мога да почна диета след месец, скоро родих все пак", но с времето всяка една иска да изглежда добре и се старае, затова сме все на диет, лошото е, че не го правим правилно и точно тея гаднярки ни карат да се чувстваме зле и нас ни е срам да стъпем във фитнес.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот rabotnata pchela » 11 Фев 2017, 11:57

Отстрани лесно се съди, м ного се дразня на такива намеци, аз вече 8 години не мога да сваля, и какво от това, с камъни ли да ме убият, ама някой да ми обяснява как плюскам, ще му седна отгоре. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот magiilich » 11 Фев 2017, 18:32

Lollipop, някоя неграмотна тлъстушка май завижда на мършаФите злобарки :lol: :lol: И да, оправдавате се и за фигурата си и за гнусната мазна коса, за мръсните ви провисанли дрехи и за вечно омазаните ви мърляви и смръдливи бебета, но пък важното е, че си вярвате, че като сте родили и сте направили нещо невиждано и нечувано от както свят светува :lol: Заради такива като вас (почти всяка родила, която съм виждала е такава) много вече започнахме да се гнусим от майчинство и деца. ...Да не се чудите що повечето мъже зарязват поредната мърла точно след като е родила, че все по-често се среща по някоя заблудена овца много удивена, какво е станало с уникалната им връзка :lol:
magiilich
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Фев 2017, 18:19

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот kauda » 12 Фев 2017, 08:28

magiilich написа:Lollipop, някоя неграмотна тлъстушка май завижда на мършаФите злобарки :lol: :lol: И да, оправдавате се и за фигурата си и за гнусната мазна коса, за мръсните ви провисанли дрехи и за вечно омазаните ви мърляви и смръдливи бебета, но пък важното е, че си вярвате, че като сте родили и сте направили нещо невиждано и нечувано от както свят светува :lol: Заради такива като вас (почти всяка родила, която съм виждала е такава) много вече започнахме да се гнусим от майчинство и деца. ...Да не се чудите що повечето мъже зарязват поредната мърла точно след като е родила, че все по-често се среща по някоя заблудена овца много удивена, какво е станало с уникалната им връзка :lol:

Може би, ако си вдигнете малко изкъпаните, перфектни мъжки задни части и помогнете на жената с грижата за детето ВИ, тя ще има време да измие мазната си коса и да облече по-различни от провисналите си дрехи. Всички прекрасни и перфектни мъже, явно като теб, оставят грижата на жената и си мислят, че тя лежи вкъщи, а ако трябва да погледат 2 часа бебето, нищо не правят като хората, и се оказва, че не е толкова лесно. Бъдете мъже, не тъпаци, помагайте, жената е родила вашето дете. А не знам какъв мъж трябва да си, за да зарежеш детето си, защото майка му вече не е перфектна. Осигури й време на тая жена и възможност да бъде такава, не да мръхтите като преяли свине и вие и да очаквате жената да свърши всичко вместо вас, и ако може да изглежда като 20 годишна. Ами не става!
Аватар
kauda
 
Мнения: 1654
Регистриран на: 23 Мар 2015, 10:45

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Фев 2017, 10:12

Да има някои жени, които са закърмени със спорт и изглеждат добре и ей такива муньовци като тоз' дет е писал не ги квалифицира и не се обяснява така. :) Смешно ми е в тоя пост, че видиш ли,мъжът един вид е жертва, че жена му се е запуснала, а той заслужава толкова много... :jumpeveryone:
Ако мъжете не си мислят, че като имат 10 санта между краката са много велики, ще осигурят възможност на жена си и за спорт, ако изкарват достатъчно пари да се храни семейството здравословно, няма да се къхарят така. Българския мъж остава грижата за детето на майката, за къщата и за какво ли още не, а той само ходи на работа и се преуморява. Е, и аз ходя на работа, ама си гледам и детето и къщата, мъжа ми си клати кракат.а А като бебета, децата унищожават майката, не спят, не знаем какво да ги правим, често нямаме време и за баня... ам ане, мъжът миличкия бил нещастен и щял да оставя жената. Ами да бяга, жалко само, че се е размножил. :pistoldouble: :pistoldouble: :pistoldouble:
Дали една жена е дебела вина има всичко случващо се около нея. Не само тя самата с липсата си на желание. Ако има взаимство и желание, всичко може да е по-различно. Вместо да си гледате жените в депресия и да пишете по форумите как са дебели, идете се погрижете за детето си и я оставете да поиска да направи нещо за дебил като вас. :rolling:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот dejavu » 13 Фев 2017, 11:27

Не мисля, че бебето е основната причина една жена да изглежда мърлява и нечистоплътна. Която се е поддържала преди да забременее, ще се поддържа и след това. Може да не разполага с толкова време, колкото преди, но за един приличен вид все ще намери. Не може след раждането веднага да имаш същата фигура отпреди забраменяването. Просто се иска време, а ако има някакъв здравословен проблем, заради който не може да се свалят килограмите, значи трябва да му се обърне внимание и тогава да се действа по другата част.
dejavu
 
Мнения: 413
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:06

Re: Оправдават ли се жените с раждането за лошата си фигура?

Мнениеот Snejna » 13 Фев 2017, 12:58

dejavu написа:Не мисля, че бебето е основната причина една жена да изглежда мърлява и нечистоплътна. Която се е поддържала преди да забременее, ще се поддържа и след това. Може да не разполага с толкова време, колкото преди, но за един приличен вид все ще намери. Не може след раждането веднага да имаш същата фигура отпреди забраменяването. Просто се иска време, а ако има някакъв здравословен проблем, заради който не може да се свалят килограмите, значи трябва да му се обърне внимание и тогава да се действа по другата част.

С някой лош съпруг как се постига всичко това? Знаеш ли, че имам приятелка, която буквално не можеше да се изкъпе, защото мъжът й за половин час не желаеше да гледа детето, или тя ако влезе в банята точно след 2 минути той почва да вика да излиза. И сега и сега, той се заключва в спалнята, да е на спокойствие, тя работи от вкъщи, гледа детето, шета готви. Сигурна съм, че мъжът й се сърди, че е с мазна коса и с лоши килограми. Но свалянето на килограми си иска и спокойствие от страна на жената, защото депресиите в 90% от случаите са свързани и с повишаване на теглото.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Следваща

Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

cron