Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се държат вашите деца в началото на пубертета?

16 Фев 2017, 12:08

Дъщеря ми още на 8 години почна да си променя държанието, във втори клас. В началото много се притеснявах как ще се справим и наистина и с право. Започна да ми отговаря на въпреки, да се заяжда с мене. Говореше ми постоянно лошо, не искаше да прави рутинни неща и все ми отговаряше "като не ми напомяш, няма да го имам това", като и напомня изобщо не ме отразяваше. Така продължи до около 16. Сега се поукроти, тая година е в 12 клас.

16 Фев 2017, 13:21

Ваня Стойчева написа:Дъщеря ми още на 8 години почна да си променя държанието, във втори клас. В началото много се притеснявах как ще се справим и наистина и с право. Започна да ми отговаря на въпреки, да се заяжда с мене. Говореше ми постоянно лошо, не искаше да прави рутинни неща и все ми отговаряше "като не ми напомяш, няма да го имам това", като и напомня изобщо не ме отразяваше. Така продължи до около 16. Сега се поукроти, тая година е в 12 клас.

Ужас... не е ли много рано във втори клас да почне да си променя мнението по такъв жесток начин? И с момчетата ли става така? ! :shock: Чувала съм, че момичетата карат по-тежък пубертет..

20 Фев 2017, 16:56

И при нас почнаха на 8, явно тогава ги хваща пубертета момичетата, истински кошмар са! Трудно минават тея периоди, докато станат хора отново, продължаваме да чакаме ние.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2