17 Фев 2017, 11:29
17 Фев 2017, 11:36
vanusha написа:Много добри предложения, наистина! Аз имам проблем по-скоро с дресинга за тея салати, харесвам да имат и те самите вкус, какво може да ми предложите, освен традиционните сол, лимон, зехтин/олио?
17 Фев 2017, 11:43
17 Фев 2017, 11:55
irka написа:Балсамикото на всяка ли зелена салата подхожда, много го харесвам, но не го ползвам винаги? За да ме засити салатата, трябва да има месо или кротони, сирене, кашкавал. Признавам си, че рядко правя с нахут, леща или боб салати, тях ги готвя по друг начин. Не знам дали е до навик или въобръжение.
17 Фев 2017, 11:56
Yunona написа:vanusha написа:Много добри предложения, наистина! Аз имам проблем по-скоро с дресинга за тея салати, харесвам да имат и те самите вкус, какво може да ми предложите, освен традиционните сол, лимон, зехтин/олио?
Добави лъжица мед или чаена лъжица горчица. Или и двете :) Правя такъв дресинг за зелени салати с пиле.
За салатите с паста подхожда песто - една голяма лъжица разбъркай с още зехтин и лимон, докато се получи добра гъстота за дресинг.
17 Фев 2017, 13:55
17 Фев 2017, 14:50
vanusha написа:О, да пестото и на мен ми е любимо, слагам го навсякъде,но домашно направено, купеното е скъпо, а вкъщи си правя с лешници, вместо с кедрови ядки и мисля, че пак се получава добре. :)
17 Фев 2017, 14:58
17 Фев 2017, 15:01
rabotnata pchela написа:Веднъж съм правила песто, направих го с магданоз... :) но какъв зор видях с робота, та в какво го смилате?
17 Фев 2017, 16:05