Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Салати, които стават и за основно хранене?

17 Фев 2017, 16:09

Между другото имам една салата, която много обичам, но не е изобщо в графа здравословно, ако някой иска да си я пробва, да заповяда, по-скоро за мен еосновно ядене, но казано по научно му ,. трябва да е салата. ;)
Сварени яйца, пасирани с майонеза, това смесено с картофи варени, лук, маслина и парченца домати. :mrgreen:

24 Фев 2017, 15:32

Рускасалата, картофена салата, ропотамо, всички тея салати засищат много аз ги ям по4ти всеки ден

24 Фев 2017, 17:17

Slavena написа:Рускасалата, картофена салата, ропотамо, всички тея салати засищат много аз ги ям по4ти всеки ден

Тези ги правя повече по гости, обичам ги, но не могат да са ми част от менюто постоянно, защото са твърде тежки, а всъщност в тях няма много хранителни неща и полезни, а само такива, които ме карат да дишам тежко!

27 Фев 2017, 15:02

Тази Ропотамо с боб и риба ли беше? Аз май съм я яла и в двата варианта, т.е. само боб с моркови, краставички и доматено пюре и всичкото това + риба :smile: . На мен ми е малко странен втория вариант, но първият с удоволствие си го ям без нищо друго.

04 Мар 2017, 17:35

Bambaa написа:Тази Ропотамо с боб и риба ли беше? Аз май съм я яла и в двата варианта, т.е. само боб с моркови, краставички и доматено пюре и всичкото това + риба :smile: . На мен ми е малко странен втория вариант, но първият с удоволствие си го ям без нищо друго.

И аз първия го харесвам повече, но и втория си е класика със скумрията, макар че и аз я предпочитам "постна". :) Иначе аз я правя дори с лютеница, още по-вкусно, ама си става баш манджа според мен, далеч ми е от салата, а за мен салата означава нещо свежо и зареждащо.

10 Мар 2017, 17:12

Много обичам салата отм аруля, краставица лук и червен боб от консерва. :D

11 Мар 2017, 11:56

На мен са ми вкусни по-хранителните също, много често хапвам такива, особено пролетта и лятото. Сега си хапвам най-често с кашкавал, сирене и яйце, домат,краставица, маруля и много лук.

12 Мар 2017, 09:58

Като гледам от всичко салата може да стане. :razz:

25 Мар 2017, 12:17

Вчера хапнах страхотна салата - спанак, домати, киноа, зелен лук и дресинг.

25 Мар 2017, 13:07

Elica написа:Вчера хапнах страхотна салата - спанак, домати, киноа, зелен лук и дресинг.

И аз много ги обичам такива салати, много често си правя точно такива салати, от скоро им преоткрих вкусовете и често си правя.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5