31 Окт 2011, 10:37
01 Ное 2011, 10:55
04 Ное 2011, 14:26
Violetta написа:Доколкото знам, индийските вече не са чисти - има много химия. С турските е по-добре.
05 Ное 2011, 22:05
07 Ное 2011, 11:24
08 Ное 2011, 13:32
Dia написа:И аз съм скептична, но касията определено имаше чудесен ефект върху косата ми. Напълно натурална ми се стори. Личи си, че са просто стрити листа от въпросното растение. На мен лично не ми мирише приятно. Има лек оттенък на тютюн, но определено не е нетърпимо.
Касията си я поръчах по интернет. Струваше ми 5лв. и определено ще повторя. Междувременно останах страшно доволна от една домашна маска за коса. Спира косопада буквално от първия път.
Сокът от един суров картоф смесете с черен пипер, канела и лъжица мед. Аз добавих и прополис, защото просто имах вкъщи. Мажете в корените. Стоите един час. Измивате си, както обикновено и на сутринта няма да ви падне нито един косъм.
Сега съм решила да поръчам сапунени ядки и да заменя шампоана си тях
08 Ное 2011, 14:16
08 Ное 2011, 17:49
Margo написа:Dia написа:И аз съм скептична, но касията определено имаше чудесен ефект върху косата ми. Напълно натурална ми се стори. Личи си, че са просто стрити листа от въпросното растение. На мен лично не ми мирише приятно. Има лек оттенък на тютюн, но определено не е нетърпимо.
Касията си я поръчах по интернет. Струваше ми 5лв. и определено ще повторя. Междувременно останах страшно доволна от една домашна маска за коса. Спира косопада буквално от първия път.
Сокът от един суров картоф смесете с черен пипер, канела и лъжица мед. Аз добавих и прополис, защото просто имах вкъщи. Мажете в корените. Стоите един час. Измивате си, както обикновено и на сутринта няма да ви падне нито един косъм.
Този черен пипер каква роля играе в маската? Останалите съставки са ми ясни!
08 Ное 2011, 18:57
Dia написа:И аз съм скептична, но касията определено имаше чудесен ефект върху косата ми. Напълно натурална ми се стори. Личи си, че са просто стрити листа от въпросното растение. На мен лично не ми мирише приятно. Има лек оттенък на тютюн, но определено не е нетърпимо.
08 Ное 2011, 20:07