Съжалявали ли сте, че сте родители?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Съжалявали ли сте, че сте родители?

Мнениеот Lili_gagarin » 24 Окт 2017, 15:28

Не мисля, че много са тези, които истински да съжаляват, че са станали родители. Обикновено те имат и някакви прояви, но когато си гледаш добре детето, дори и да смяташ, че момент не е бил подходящ, не вярвам някой да тръгне да го изоставя. Все пак всичко е до организация и желяние да продължиш живота си,въпреки появата на детето.
Lili_gagarin

Мнениеот Тъжна Луна » 08 Май 2018, 14:44

Не съм съжалявала. Само дето организацията не ми е силната страна и все ми се е искало и вълкът да е сит и агнето цяло. отговорностите са доста, възможности за разпускане - бол. А ти трябва да си вързан например с детето, макар и обикновено да си е голям купон с него :idea:
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Lollipop » 08 Май 2018, 16:31

Хич не е лесно, честно да си признаем, да гледаш дете сам например. Аз съм била самотен родител и е доста трудно, постоянно ртябва да разчиташ на някой друг, не можеш винаги да се справиш, много си е зор, а ако няма на кой, човек почва да си мисли, че може би е сгрешил, че в неподходящ момент е създал дете.
Аватар
Lollipop

Мнениеот Frac » 08 Май 2018, 17:15

Не съм съжалявала, но си признавам, че ми е малкоо сложно с екскурзии или почивки. Сякаш повечко ми се ходи, а с децата нещата се усложняват -смисъл гледам всичко за тях и смятам че така е редно. Но все по-рядко ни се случва да откраднем 1-2 дена за себе си-така да се каже за мен и мъжа ми :)
Аватар
Frac

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси