Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
28 Апр 2015, 11:31
Искам да пробвам да направя хляб пълнозърнест, бих сложила и трици, но как става номера, изполвате ли и бяло брашно?
28 Апр 2015, 15:12
Monika_Spasova написа:Искам да пробвам да направя хляб пълнозърнест, бих сложила и трици, но как става номера, изполвате ли и бяло брашно?
Пробвай! Никога не съм правила и не съм си вземала трици, но е крайно време да се пробвам, надали ще стане лошо:)
29 Апр 2015, 11:00
Аз също не съм пробвала, много искам хляб да намеря и да изпробвам да направя, не ми харесва сегашния хляб по магазините, само Вита сяка може да мине за диетичен.
05 Май 2015, 11:14
Никога не съм правила, не стават ли много тиклявИ?
05 Май 2015, 11:55
Monika_Spasova написа:Никога не съм правила, не стават ли много тиклявИ?
Защо, трябва дори да са по-ронливи
05 Май 2015, 14:19
Време е и аз да опитам да си приготвя овесени трици по някакъв начин, явно е че стават по-вкусни.
21 Юли 2015, 13:42
Мисля че мога спокойно да експериментирам и смятам, че могат да станат амо с малко, пълнозърнесто брашно, овесени ядки, както и разбира се много ядки - орехи, ленено семе, маково семе!
05 Юли 2016, 13:53
Дайте някоя изпитана рецепта, имам у дома овесени ядки, които никой не иска да яде... :)
08 Юли 2016, 15:28
От фините овесени ядки могат да станат много хубави бисквитки

. Като им се добави масло, захар, брашно, сода и всякакви вкусотийки като стафиди, някакви ядки, канела или ванилия и стават супер.
08 Юли 2016, 16:56
penny написа:От фините овесени ядки могат да станат много хубави бисквитки

. Като им се добави масло, захар, брашно, сода и всякакви вкусотийки като стафиди, някакви ядки, канела или ванилия и стават супер.
А нещо да ги омекоти течност =- яйце мляко нещо такова няма ли? То иначе как остават цели и стават вкусни?